Overnachten in Meerssen

3 adressen om te slapen. Overnachtingen kunnen geboekt worden zonder commissie of registratie door derden, altijd rechtstreeks bij de verhuurder. Alle benodigde gegevens hiervoor zijn toegankelijk. Websites van accommodaties zijn bereikbaar via de zoekfunctie die op iedere pagina aanwezig is.

(Advertentie) Grote keuze aan B&B's en hotels in Meerssen bij Booking

 Doe mee aan onze actie op Twitter, verdien een gratis overnachting in een B&B, lees de voorwaarden

Bed and Breakfast on the Road gelokaliseerde resultaten met alle B&B's in de omgeving, grensoverschrijdend voor België en Nederland. Reeds gezien? Veel recente B&B aanbiedingen

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

B&B Het Oude gemaal te Ijsselstein: Wilt u alleen overnachten en regelt u zelf uw ontbijt? Wij ontvangen u gastvrij in onze B&B. Wat ooit een stoomgemaal was, is nu een comfortabel huis, met een ruime B&B voor twee personen. Er is een groot tweepersoonsbed. De badkamer beschikt over inloopdouche, ligbad en toilet. Verder is er een eigen halletje. Op de kamer is de mogelijkheid om koffie of thee te zetten. Accomodatie voor twee personen. Eigen douche, bad en toilet. Koffie en thee op de kamer. Televisie, Wifi. Twee personen: één nacht €79, twee of meer nachten €74 per nacht. Eén persoon: één nacht €74, twee of meer nachten €69 per nacht. Inchecken na 16 uur, of in overleg. Uitchecken voor 11 uur In overleg plaatsing kinderbedje (gratis) of extra slaapruimte voor twee kinderen op de vide (€22,50 per persoon). Wilt u overnachten en genieten van een heerlijk ontbijt? Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een heerlijk ontbijt in de ochtend. We zorgen dat u op uw kamer lekker rustig kunt genieten van uw ontbijt. Accomodatie voor twee personen Eigen douche, bad en toilet. Koffie en thee op de kamer. Televisie, Wifi. Ontbijt op de kamer geserveerd, tijdstip in overleg. Twee personen: één nacht €89, twee of meer nachten €84 per nacht. Eén persoon: één nacht €79, twee of meer nachten €74 euro per nacht. Inchecken na 16 uur, of in overleg. Uitchecken voor 11 uur. In overleg plaatsing kinderbedje (gratis) of extra slaapruimte voor twee kinderen op de vide (€22,50 per persoon). Wilt u een langere periode blijven? Wilt u een vaste dag per week overnachten? Heeft u andere wensen? Wij doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Doordat we slechts één kamer verhuren, zijn we heel flexibel in het maken van afspraken. Neem contact met ons op als u bijvoorbeeld voor uw werk het hele jaar door op een vaste dag in de regio Utrecht wilt overnachten. Of als u voor werk of stage een langere aaneengesloten periode gebruik wilt maken van onze gezellige en rustige B&B. Er is veel mogelijk! Bel ons, zodat we een passend aanbod kunnen doen (06-15855549). Aangepaste prijs voor langdurig verblijf. Speciale prijzen voor zakelijke gebruikers. Geef uw wensen door, we doen wat mogelijk is. meer

B&B Vledderstee te Vledderveen: Vledderstee biedt accommodatie aan maximaal 2 personen, met of zonder ontbijt. De kosten zijn 50 euro per nacht voor 2 personen(excl. ontbijt) Voor 1 persoon is de tarief 45 euro. Voor het ontbijt geldt een toeslag van 5 euro per persoon. Wij zijn niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers, maar aangezien het allemaal gelijkvloers is, is het op een paar drempels na wel geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn. meer

Overnachtingsadressen in Meerssen in de gelijknamige gemeente Meerssen - provincie Limburg

  accommodatie Chambre dHote Raar te Meerssen laatste wijziing 16-08-2010    Chambre dHote Raar 
6231RP Meerssen
Raar 35
+31433649455
+31642482429 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Meerssen

Een exclusieve landelijke Bed and Breakfast met de nadruk op royaal genieten van uw laatste stop in uw bubbelbad met flatscreen op de badkamer en de slaapkamer met vrij gebruik van de minibar en een all inclusive B&B formule. Het ontbijt kent vele specialiteiten zoals truffelei, zalmroerei en de fameuze homemade croissants met eigengemaakte Bio confitures. In de zomer de sfeer van la douce France aan het buitenzwembad tussen de rozen en lavendel en de eigen wijngaard,in de winter de warmte van een Aga fornuis en intieme gezelligheid van een carreboerderij.Als u van sfeer en kwaliteit houdt, komt u hier in een warm thuis. Gerhard en Monique verwelkomen u van harte. Pieterpad gratis shuttle service beschikbaar. Chambre dHote Raar is geschikt voor max. 2 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 120,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

  accommodatie Vakantieappartement Bella Rosa te Meerssen laatste wijziing 31-05-2010    Vakantieappartement Bella Rosa 
6231CA Meerssen
Tussen De Bruggen 41
+31433646675
+31610140969 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Meerssen

Compleet ingericht en gemeubileerd vakantieappartement met moderne keuken en met balkon op het zuiden. Ontbijt op basis van zelfservice. Vakantieappartement Bella Rosa is geschikt voor max. 2 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 46,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

  accommodatie Bed and Breakfast Geuldal te Meerssen laatste wijziing 18-10-2009    Bed and Breakfast Geuldal 
6231KP Meerssen
Korte Raarberg 31
+31433653343
+31652012691 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Meerssen

Comfortabele en sfeervolle Bed and Breakfast met douche, wastafel en sauna op de kamer. Kinderbedje in overleg. Wij halen u gratis op bij het NS station Meerssen Bunde en Maastricht. Bed and Breakfast Geuldal is geschikt voor max. 2 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 98,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

Afstand naar alternatieve accommodaties in een plaats in de buurt van Meerssen, waar budget overnachtingen aange­boden worden:

Banholt (ca. 11 km naar Banholt)
Beek (ca. 4 km naar Beek)
Bemelen (ca. 5 km naar Bemelen)
Berg En Terblijt (ca. 2 km naar Berg En Terblijt)
Borgharen (ca. 10 km naar Borgharen)
Born (ca. 16 km naar Born)
Bunde (ca. 4 km naar Bunde)
Cadier En Keer (ca. 7 km naar Cadier En Keer)
Doenrade (ca. 17 km naar Doenrade)
Eckelrade (ca. 9 km naar Eckelrade)
Eijsden (ca. 15 km naar Eijsden)
Eys (ca. 18 km naar Eys)
Geleen (ca. 10 km naar Geleen)
Geulle (ca. 5 km naar Geulle)
Gronsveld (ca. 10 km naar Gronsveld)
Gulpen (ca. 14 km naar Gulpen)
Guttecoven (ca. 15 km naar Guttecoven)
Heijenrath (ca. 17 km naar Heijenrath)
Hulsberg (ca. 9 km naar Hulsberg)
Klimmen (ca. 13 km naar Klimmen)
Limbricht (ca. 16 km naar Limbricht)
Maastricht (ca. 12 km naar Maastricht)
Margraten (ca. 8 km naar Margraten)
Mesch (ca. 15 km naar Mesch)
Mheer (ca. 12 km naar Mheer)
Moorveld (ca. 4 km naar Moorveld)
Munstergeleen (ca. 13 km naar Munstergeleen)
Noorbeek (ca. 14 km naar Noorbeek)
Nuth (ca. 13 km naar Nuth)
Oirsbeek (ca. 17 km naar Oirsbeek)
Oost Maarland (ca. 13 km naar Oost Maarland)
Papenhoven (ca. 18 km naar Papenhoven)
Puth (ca. 13 km naar Puth)
Rijckholt (ca. 11 km naar Rijckholt)
Schimmert (ca. 4 km naar Schimmert)
Schin Op Geul (ca. 12 km naar Schin Op Geul)
Schinnen (ca. 14 km naar Schinnen)
Sint Geertruid (ca. 12 km naar Sint Geertruid)
Sittard (ca. 16 km naar Sittard)

Fietsroutes in de omgeving van Meerssen binnen een straal van 10 km:

  1. Rondom Geleen Route

Wandelroutes in de omgeving van Meerssen binnen een straal van 10 km:

  1. Gulpdal Route - Lengte wandeling ca. 20 km; klimmen en prachtige uitzichten.
  2. Rond de Riesenberg
  3. Het Pieterpad bij St.Pietersberg - van Maastricht - Sint Pietersberg (4km).
  4. Het Pieterpad bij Maastricht - Strabeek - Maastricht (11km), Maastricht - Sint Pietersberg (4km).
  5. Gerendal Route
  6. Het Pieterpad bij Strabeek - Sittard - Strabeek Valkenburg (21km), Strabeek - Maastricht (11km).
  7. Brunssummerheide Route
  8. Het Pieterpad bij Sittard - Pey - Sittard (18km), Sittard - Strabeek Valkenburg (21km).

Bed and Breakfast Meerssen, betaalbaar en goedkoop overnachten! Missen wij een B&B in Meerssen of in de omgeving, laat het ons weten of meld u zelf aan.