De mobiele Bed and Breakfast Gids

De Logeergids voorziet niet in alle bestaande accommodaties maar wel in accommodaties die innovatief zijn in hun streven naar promotie.

Waarom betalen voor een volledige vermelding als het gratis kan?

Ontdek de voordelen van de mobiele gids

Voor onderweg in Belgie en Nederland Bed and Breakfast on the Road

Op zoek naar een passende accommodatie? Hier is vast en zeker het juiste te vinden, je kunt zomaar een keuze maken uit meer dan 6.350 Nederlandse adressen met totaal 73.402 bedden, om te overnachten in meer dan 1.680 verschillende plaatsen in Nederland en 198 plaatsen in Belgiƫ!

Alle basisgegevens van accommodaties staan vermeld, zoals telefoon, mail en bezoekadres. Accommodaties kunnen zonder tussenkomst van derden rechtstreeks worden benaderd. Ontbrekende basisgegevens kunnen door B&B eigenaren makkelijk en gratis toegevoegd of gewijzigd worden. Een must voor iedere eigenaar van een accommodatie, maak potentiƫle gasten bekend met je stekkie.

Het aanbod van overnachting adressen in deze gids is zodanig groot, theoretisch zou een enkele persoon over een periode van 201 jaar en 38 dagen iedere nacht in een ander bed kunnen overnachten!

Nieuw: Bed & Breakfast Den Engel in Neer, meer recente vermeldingen met aanbiedingen en kortingen.

De kosten voor een overnachting lopen uiteen van maar euro 12,- tot euro 1750,- (hogere bedragen geven vaak een prijs per week, weekend of midweek aan).

112 accommodaties hebben op hun website reeds een speciale pagina die geschikt is voor mobiel internetten. Alleen deze mobiele paginas worden in de gids getoond, standaard websites verschijnen alleen bij de zoekfunctie