« Meerssen - bed and breakfast bij Chambre dHote Raar, overnachten voor EUR 120,00.

Chambre dHote Raar - Meerssen

Overnachten in Meerssen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Een exclusieve landelijke Bed and Breakfast met de nadruk op royaal genieten van uw laatste stop in uw bubbelbad met flatscreen op de badkamer en de slaapkamer met vrij gebruik van de minibar en een all inclusive B&B formule. Het ontbijt kent vele specialiteiten zoals truffelei, zalmroerei en de fameuze homemade croissants met eigengemaakte Bio confitures. In de zomer de sfeer van la douce France aan het buitenzwembad tussen de rozen en lavendel en de eigen wijngaard,in de winter de warmte van een Aga fornuis en intieme gezelligheid van een carreboerderij.Als u van sfeer en kwaliteit houdt, komt u hier in een warm thuis. Gerhard en Monique verwelkomen u van harte. Pieterpad gratis shuttle service beschikbaar, Chambre dHote Raar te Meerssen is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 120,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Meerssen kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 120,00 übernachten.

 english This accommodation in Meerssen can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 120,00 (about $130.18 US Dollar or £102.17 British Pound Sterling based on today's 26.05.2024 exchange rate).

 español Chambre dHote Raar en Meerssen es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 120,00.

laatste wijziging 16-08-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Chambre dHote Raar
6231RP Meerssen
Raar 35
+31433649455
+31642482429 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Meerssen

Chambre dHote Raar - Meerssen Limburg gemeente Meerssen

Alle accommodaties in Meerssen

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Chambre dHote Raar juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!