Overnachten in Beek

4 adressen om te slapen. Overnachtingen kunnen geboekt worden zonder commissie of registratie door derden, altijd rechtstreeks bij de verhuurder. Alle benodigde gegevens hiervoor zijn toegankelijk. Websites van accommodaties zijn bereikbaar via de zoekfunctie die op iedere pagina aanwezig is.

(Advertentie) Grote keuze aan B&B's en hotels in Beek bij Booking

 Doe mee aan onze actie op Twitter, verdien een gratis overnachting in een B&B, lees de voorwaarden

Bed and Breakfast on the Road gelokaliseerde resultaten met alle B&B's in de omgeving, grensoverschrijdend voor België en Nederland. Reeds gezien? Veel recente B&B aanbiedingen

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

Herberg Thijssen te Vierlingsbeek: Herberg Thijssen richt zich speciaal op Pieterpad wandelaars. Zo is er een haal en brengservice, honden zijn welkom en lunchpakket service. Prijs voor een 2 persoonskamer incl. ontbijt is € 55,00 per nacht. voor 2 en meerdere nachten is de prijs € 50,00 per nacht. meer

B&B Het Oude gemaal te Ijsselstein: Wilt u alleen overnachten en regelt u zelf uw ontbijt? Wij ontvangen u gastvrij in onze B&B. Wat ooit een stoomgemaal was, is nu een comfortabel huis, met een ruime B&B voor twee personen. Er is een groot tweepersoonsbed. De badkamer beschikt over inloopdouche, ligbad en toilet. Verder is er een eigen halletje. Op de kamer is de mogelijkheid om koffie of thee te zetten. Accomodatie voor twee personen. Eigen douche, bad en toilet. Koffie en thee op de kamer. Televisie, Wifi. Twee personen: één nacht €79, twee of meer nachten €74 per nacht. Eén persoon: één nacht €74, twee of meer nachten €69 per nacht. Inchecken na 16 uur, of in overleg. Uitchecken voor 11 uur In overleg plaatsing kinderbedje (gratis) of extra slaapruimte voor twee kinderen op de vide (€22,50 per persoon). Wilt u overnachten en genieten van een heerlijk ontbijt? Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een heerlijk ontbijt in de ochtend. We zorgen dat u op uw kamer lekker rustig kunt genieten van uw ontbijt. Accomodatie voor twee personen Eigen douche, bad en toilet. Koffie en thee op de kamer. Televisie, Wifi. Ontbijt op de kamer geserveerd, tijdstip in overleg. Twee personen: één nacht €89, twee of meer nachten €84 per nacht. Eén persoon: één nacht €79, twee of meer nachten €74 euro per nacht. Inchecken na 16 uur, of in overleg. Uitchecken voor 11 uur. In overleg plaatsing kinderbedje (gratis) of extra slaapruimte voor twee kinderen op de vide (€22,50 per persoon). Wilt u een langere periode blijven? Wilt u een vaste dag per week overnachten? Heeft u andere wensen? Wij doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Doordat we slechts één kamer verhuren, zijn we heel flexibel in het maken van afspraken. Neem contact met ons op als u bijvoorbeeld voor uw werk het hele jaar door op een vaste dag in de regio Utrecht wilt overnachten. Of als u voor werk of stage een langere aaneengesloten periode gebruik wilt maken van onze gezellige en rustige B&B. Er is veel mogelijk! Bel ons, zodat we een passend aanbod kunnen doen (06-15855549). Aangepaste prijs voor langdurig verblijf. Speciale prijzen voor zakelijke gebruikers. Geef uw wensen door, we doen wat mogelijk is. meer

Overnachtingsadressen in Beek in de gemeente Ubbergen - provincie Gelderland

  accommodatie B&B Pastorie Beek te Beek laatste wijziing 01-08-2016    B&B Pastorie Beek 
6573DN Beek
Kerkberg 3
+31246792241
+31650858788 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Beek

De voormalige pastorie ligt op nog geen 150 meter van de gezellige dorpskern. Grenzend aan het prachtige natuurgebied van Beek en omstreken kunt u wandelen en fietsen en genieten van de on-nederlandse Franse panoramas. Of gezellig winkelen in Nijmegen. Vanuit de gemoedelijke B&B Pastorie Beek kunt u letterlijk alle kanten op. Na een fijne dag wacht u een warm welkom in de huiselijke en stijlvol gerestaureerde pastorie. U heeft de keuze uit 4 sfeervol ingerichte kamers. Ook kunt u genieten van de gezellige gastenhuiskamer met houtkachel of het zonnige privé terras. Wij zorgen voor een zorgeloos verblijf! Paul & Daniëlle B&B Pastorie Beek is sfeervol en comfortabel ingericht voor maximaal 10 personen Het heeft een eigen opgang vrij parkeren en een volledig geoutilleerde keuken Het ontbijt wordt geserveerd in de gezellige gastenhuiskamer of op het privé terras met uitzicht over de beschutte tuin Alle kamers beschikken over een Nespresso apparaat, een televisie, een föhn en gratis Wifi. Wij bevinden ons op 1,5 km van het Pieterpad. B&B Pastorie Beek is geschikt voor max. 8 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 75,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € €

Overnachtingsadressen in Beek in de gemeente Beek - provincie Limburg

  accommodatie B&B Ten Bokkel Huinink te Beek laatste wijziing 11-04-2010    B&B Ten Bokkel Huinink 
6191XZ Beek
Siekendaalstraat 1
+31464373099
  B&B Beek

Het appartement B&B Ten Bokkel Huinink is rustig gelegen aan de rand van Beek in Zuid Limburg. B&B Ten Bokkel Huinink is geschikt voor max. 2 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 70,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € €

  accommodatie Gastenverblijf Geverikerhof te Beek laatste wijziing 06-01-2010    Gastenverblijf Geverikerhof 
6191RG Beek
Kapelstraat 16
+31464434735
  B&B Beek

2 luxe huisjes te huur op basis van selfcatering maar 15 minuten tot hartje Maastricht, Sittard of Heerlen. Gastenverblijf Geverikerhof is geschikt voor max. 6 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 100,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

  accommodatie Gasterie Auw Fotsch te Geverik te Beek laatste wijziing 18-11-2009    Gasterie Auw Fotsch te Geverik 
6191RG Beek
Kapelstraat 8
+31624117975 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Beek

Luxe appartement met gastenverblijf voor 2 tot 3 personen in het kunstenaarsdorpje Geverik. Niet ver van de Ardennen en de Eifel in Duitsland. Huisdieren in overleg. Gasterie Auw Fotsch te Geverik is geschikt voor max. 3 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 120,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

Afstand naar alternatieve accommodaties in een plaats in de buurt van Beek, waar budget overnachtingen aange­boden worden:

Angeren (ca. 9 km naar Angeren)
Beek Ubbergen (ca. 2 km naar Beek Ubbergen)
Bemmel (ca. 7 km naar Bemmel)
Berg En Dal (ca. 2 km naar Berg En Dal)
Beugen (ca. 16 km naar Beugen)
Beuningen (ca. 17 km naar Beuningen)
Cuijk (ca. 12 km naar Cuijk)
Doornenburg (ca. 13 km naar Doornenburg)
Elst (ca. 15 km naar Elst)
Gendt (ca. 9 km naar Gendt)
Gennep (ca. 15 km naar Gennep)
Groesbeek (ca. 7 km naar Groesbeek)
Heijen (ca. 18 km naar Heijen)
Heilig Landstichting (ca. 4 km naar Heilig Landstichting)
Heumen (ca. 9 km naar Heumen)
Huissen (ca. 12 km naar Huissen)
Lent (ca. 8 km naar Lent)
Leuth (ca. 8 km naar Leuth)
Malden (ca. 9 km naar Malden)
Middelaar (ca. 12 km naar Middelaar)
Millingen Aan De Rijn (ca. 13 km naar Millingen Aan De Rijn)
Molenhoek (ca. 9 km naar Molenhoek)
Mook (ca. 7 km naar Mook)
Nijmegen (ca. 9 km naar Nijmegen)
Oeffelt (ca. 14 km naar Oeffelt)
Ooij (ca. 3 km naar Ooij)
Ottersum (ca. 15 km naar Ottersum)
Overasselt (ca. 15 km naar Overasselt)
Persingen (ca. 1 km naar Persingen)
Plasmolen (ca. 10 km naar Plasmolen)
Slijk Ewijk (ca. 16 km naar Slijk Ewijk)
Ubbergen (ca. 2 km naar Ubbergen)
Westervoort (ca. 15 km naar Westervoort)
Weurt (ca. 12 km naar Weurt)

Fietsroutes in de omgeving van Beek binnen een straal van 10 km:

 1. Heijense Bos Route
 2. Maas Route
 3. Reichswald Route
 4. Molen Route
 5. Ooij Route
 6. Wijchense Plattelands Route
 7. Over Betuwe Route
 8. Gelderse Poort Route
 9. Rijnstrangen Route

Wandelroutes in de omgeving van Beek binnen een straal van 10 km:

 1. Het Pieterpad bij Gennep - Groesbeek - Gennep (15km), Gennep - Vierlingsbeek (17km).
 2. Kiekberg Route
 3. Het Pieterpad bij Groesbeek - Millingen aan de Rijn - Groesbeek (20km), Groesbeek - Gennep (15km).
 4. Duivelsberg Route
 5. Het Pieterpad bij Millingen - Hoch-Elten - Millingen aan de Rijn (12 km), Millingen aan de Rijn - Groesbeek (20km).

Bed and Breakfast Beek, betaalbaar en goedkoop overnachten! Missen wij een B&B in Beek of in de omgeving, laat het ons weten of meld u zelf aan.