Overnachten in Angeren

1 verblijfplaats om te slapen. Overnachtingen kunnen geboekt worden zonder commissie of registratie door derden, altijd rechtstreeks bij de verhuurder. Alle benodigde gegevens hiervoor zijn toegankelijk. Websites van accommodaties zijn bereikbaar via de zoekfunctie die op iedere pagina aanwezig is.

 Doe mee aan onze actie op Twitter, verdien een gratis overnachting in een B&B, lees de voorwaarden

Bed and Breakfast on the Road gelokaliseerde resultaten met alle B&B's in de omgeving, grensoverschrijdend voor België en Nederland. Reeds gezien? Veel recente B&B aanbiedingen

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

Halte Leppedijk te Nij Beets: Gastgezin Vrienden op de Fiets Er mag vanaf onze locatie ook gestart worden voor een meerdaagse fiets of wandeltocht. Haal/brengservice voor wandelaars. Ook is er de mogelijkheid voor een warme maaltijd in overleg. meer

B&B Het Oude gemaal te Ijsselstein: Wilt u alleen overnachten en regelt u zelf uw ontbijt? Wij ontvangen u gastvrij in onze B&B. Wat ooit een stoomgemaal was, is nu een comfortabel huis, met een ruime B&B voor twee personen. Er is een groot tweepersoonsbed. De badkamer beschikt over inloopdouche, ligbad en toilet. Verder is er een eigen halletje. Op de kamer is de mogelijkheid om koffie of thee te zetten. Accomodatie voor twee personen. Eigen douche, bad en toilet. Koffie en thee op de kamer. Televisie, Wifi. Twee personen: één nacht €79, twee of meer nachten €74 per nacht. Eén persoon: één nacht €74, twee of meer nachten €69 per nacht. Inchecken na 16 uur, of in overleg. Uitchecken voor 11 uur In overleg plaatsing kinderbedje (gratis) of extra slaapruimte voor twee kinderen op de vide (€22,50 per persoon). Wilt u overnachten en genieten van een heerlijk ontbijt? Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een heerlijk ontbijt in de ochtend. We zorgen dat u op uw kamer lekker rustig kunt genieten van uw ontbijt. Accomodatie voor twee personen Eigen douche, bad en toilet. Koffie en thee op de kamer. Televisie, Wifi. Ontbijt op de kamer geserveerd, tijdstip in overleg. Twee personen: één nacht €89, twee of meer nachten €84 per nacht. Eén persoon: één nacht €79, twee of meer nachten €74 euro per nacht. Inchecken na 16 uur, of in overleg. Uitchecken voor 11 uur. In overleg plaatsing kinderbedje (gratis) of extra slaapruimte voor twee kinderen op de vide (€22,50 per persoon). Wilt u een langere periode blijven? Wilt u een vaste dag per week overnachten? Heeft u andere wensen? Wij doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Doordat we slechts één kamer verhuren, zijn we heel flexibel in het maken van afspraken. Neem contact met ons op als u bijvoorbeeld voor uw werk het hele jaar door op een vaste dag in de regio Utrecht wilt overnachten. Of als u voor werk of stage een langere aaneengesloten periode gebruik wilt maken van onze gezellige en rustige B&B. Er is veel mogelijk! Bel ons, zodat we een passend aanbod kunnen doen (06-15855549). Aangepaste prijs voor langdurig verblijf. Speciale prijzen voor zakelijke gebruikers. Geef uw wensen door, we doen wat mogelijk is. meer

Logeeradres in Angeren in de gemeente Lingewaard - provincie Gelderland

  accommodatie Minicamping QKLQ te Angeren laatste wijziing 14-03-2010    Minicamping QKLQ 
6687LB Angeren
Kamervoort 25
+31263253480
  B&B Angeren

Mongoolse Ger camping (Mongoolse tenten) op 11 km van de Romeinse stad Nijmegen en op 8 km van de Stad Arnhem. Minicamping QKLQ is geschikt voor max. 4 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 35,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

Afstand naar alternatieve accommodaties in een plaats in de buurt van Angeren, waar budget overnachtingen aange­boden worden:

Aerdt (ca. 15 km naar Aerdt)
Arnhem (ca. 10 km naar Arnhem)
Beek Ubbergen (ca. 9 km naar Beek Ubbergen)
Bemmel (ca. 6 km naar Bemmel)
Berg En Dal (ca. 11 km naar Berg En Dal)
De Steeg (ca. 18 km naar De Steeg)
Doornenburg (ca. 9 km naar Doornenburg)
Doorwerth (ca. 17 km naar Doorwerth)
Driel (ca. 17 km naar Driel)
Elst (ca. 12 km naar Elst)
Gendt (ca. 5 km naar Gendt)
Groesbeek (ca. 13 km naar Groesbeek)
Heilig Landstichting (ca. 12 km naar Heilig Landstichting)
Heumen (ca. 18 km naar Heumen)
Heveadorp (ca. 17 km naar Heveadorp)
Huissen (ca. 2 km naar Huissen)
Lent (ca. 10 km naar Lent)
Leuth (ca. 10 km naar Leuth)
Malden (ca. 17 km naar Malden)
Millingen Aan De Rijn (ca. 12 km naar Millingen Aan De Rijn)
Molenhoek (ca. 18 km naar Molenhoek)
Mook (ca. 17 km naar Mook)
Nijmegen (ca. 13 km naar Nijmegen)
Ooij (ca. 6 km naar Ooij)
Oosterbeek (ca. 14 km naar Oosterbeek)
Persingen (ca. 8 km naar Persingen)
Rheden (ca. 15 km naar Rheden)
Rozendaal (ca. 11 km naar Rozendaal)
Slijk Ewijk (ca. 17 km naar Slijk Ewijk)
Tolkamer (ca. 19 km naar Tolkamer)
Ubbergen (ca. 10 km naar Ubbergen)
Velp (ca. 10 km naar Velp)
Westervoort (ca. 5 km naar Westervoort)
Weurt (ca. 15 km naar Weurt)
Zevenaar (ca. 14 km naar Zevenaar)

Fietsroutes in de omgeving van Angeren binnen een straal van 10 km:

 1. Reichswald Route
 2. Ooij Route
 3. Over Betuwe Route
 4. Gelderse Poort Route
 5. Rijnstrangen Route
 6. Airborne Route - Lengte ca. 36km; Interessante punten op deze fietsroute: Wolfheze, Kasteel Doorwerth, Airborne Museum Hartenstein te Oosterbeek, Mariëndaal, De Drieberg, Ede.
 7. LF4 de Midden-Nederlandroute - 't Hazeleger - Dieren

Wandelroutes in de omgeving van Angeren binnen een straal van 10 km:

 1. Het Pieterpad bij Groesbeek - Millingen aan de Rijn - Groesbeek (20km), Groesbeek - Gennep (15km).
 2. Duivelsberg Route
 3. Het Pieterpad bij Millingen - Hoch-Elten - Millingen aan de Rijn (12 km), Millingen aan de Rijn - Groesbeek (20km).
 4. Kammen Route

Bed and Breakfast Angeren, betaalbaar en goedkoop overnachten! Missen wij een B&B in Angeren of in de omgeving, laat het ons weten of meld u zelf aan.