Overnachten in Oosterbeek

7 adressen om te slapen. Overnachtingen kunnen geboekt worden zonder commissie of registratie door derden, altijd rechtstreeks bij de verhuurder. Alle benodigde gegevens hiervoor zijn toegankelijk. Websites van accommodaties zijn bereikbaar via de zoekfunctie die op iedere pagina aanwezig is.

(Advertentie) Grote keuze aan B&B's en hotels in Oosterbeek bij Booking

 Doe mee aan onze actie op Twitter, verdien een gratis overnachting in een B&B, lees de voorwaarden

Bed and Breakfast on the Road gelokaliseerde resultaten met alle B&B's in de omgeving, grensoverschrijdend voor België en Nederland. Reeds gezien? Veel recente B&B aanbiedingen

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

B&B Het Oude gemaal te Ijsselstein: Wilt u alleen overnachten en regelt u zelf uw ontbijt? Wij ontvangen u gastvrij in onze B&B. Wat ooit een stoomgemaal was, is nu een comfortabel huis, met een ruime B&B voor twee personen. Er is een groot tweepersoonsbed. De badkamer beschikt over inloopdouche, ligbad en toilet. Verder is er een eigen halletje. Op de kamer is de mogelijkheid om koffie of thee te zetten. Accomodatie voor twee personen. Eigen douche, bad en toilet. Koffie en thee op de kamer. Televisie, Wifi. Twee personen: één nacht €79, twee of meer nachten €74 per nacht. Eén persoon: één nacht €74, twee of meer nachten €69 per nacht. Inchecken na 16 uur, of in overleg. Uitchecken voor 11 uur In overleg plaatsing kinderbedje (gratis) of extra slaapruimte voor twee kinderen op de vide (€22,50 per persoon). Wilt u overnachten en genieten van een heerlijk ontbijt? Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een heerlijk ontbijt in de ochtend. We zorgen dat u op uw kamer lekker rustig kunt genieten van uw ontbijt. Accomodatie voor twee personen Eigen douche, bad en toilet. Koffie en thee op de kamer. Televisie, Wifi. Ontbijt op de kamer geserveerd, tijdstip in overleg. Twee personen: één nacht €89, twee of meer nachten €84 per nacht. Eén persoon: één nacht €79, twee of meer nachten €74 euro per nacht. Inchecken na 16 uur, of in overleg. Uitchecken voor 11 uur. In overleg plaatsing kinderbedje (gratis) of extra slaapruimte voor twee kinderen op de vide (€22,50 per persoon). Wilt u een langere periode blijven? Wilt u een vaste dag per week overnachten? Heeft u andere wensen? Wij doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Doordat we slechts één kamer verhuren, zijn we heel flexibel in het maken van afspraken. Neem contact met ons op als u bijvoorbeeld voor uw werk het hele jaar door op een vaste dag in de regio Utrecht wilt overnachten. Of als u voor werk of stage een langere aaneengesloten periode gebruik wilt maken van onze gezellige en rustige B&B. Er is veel mogelijk! Bel ons, zodat we een passend aanbod kunnen doen (06-15855549). Aangepaste prijs voor langdurig verblijf. Speciale prijzen voor zakelijke gebruikers. Geef uw wensen door, we doen wat mogelijk is. meer

B&B Vledderstee te Vledderveen: Vledderstee biedt accommodatie aan maximaal 2 personen, met of zonder ontbijt. De kosten zijn 50 euro per nacht voor 2 personen(excl. ontbijt) Voor 1 persoon is de tarief 45 euro. Voor het ontbijt geldt een toeslag van 5 euro per persoon. Wij zijn niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers, maar aangezien het allemaal gelijkvloers is, is het op een paar drempels na wel geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn. meer

Overnachtingsadressen in Oosterbeek in de gemeente Renkum - provincie Gelderland

  accommodatie De Acht Zaligheden te Oosterbeek laatste wijziing 07-09-2014    De Acht Zaligheden 
6861AA Oosterbeek
Wolfhezerweg 5
+31642659066 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Oosterbeek

De Acht Zaligheden is gelegen te midden van de Bilderbergbossen nabij Oosterbeek. Wij bieden een geheel zelfstandige unit met volledige privacy en eigen opgang, groot privé zonneterras met eettafelset en ligstoelen en dat allemaal omsloten door uw eigen bos. U kunt veilig parkeren op ons eigen afgesloten terrein. Onze faciliteiten bieden alles wat u nodig heeft: de B&B is gelegen op de begane grond en heeft twee ruime lichte kamers met kabel-TV, een ruime eigen badkamer met dubbele wastafel, bad/douche en toilet en een grote eigen lichte ruime woonkamer met internet waar het ontbijt wordt geserveerd. Verder is er een aparte ruimte waar een koelkast en magnetron aanwezig zijn en u onbeperkt koffie en thee kunt zetten. ’s Ochtends wordt u verwend met een uitgebreid ontbijt. Ontwaken met de geur van vers gebakken brood? Wat een heerlijke start van de dag. De Acht Zaligheden is geschikt voor max. 5 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 60,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € €

 B&B Iris 
6862WK Oosterbeek
Benedendorpsweg 80
+31263342093
+31612229154 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Oosterbeek

Overnachten in Oosterbeek. B&B Iris is geschikt voor max. 3 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 35,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

  accommodatie La Farfalla te Oosterbeek laatste wijziing 13-02-2010    La Farfalla 
6862AT Oosterbeek
Utrechtseweg 170
+31263830303
+31646312378 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Oosterbeek

Gelegen aan de overkant van het raadhuisplein bij het gemeentehuis midden in Oosterbeek. La Farfalla is geschikt voor max. 5 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 45,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

 Zonnebloem 
6862ZL Oosterbeek
Marienbergweg 9
+31263334463
  B&B Oosterbeek

Rookvrije Kamers. Zonnebloem is geschikt voor max. 5 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 40,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

 Chicolidi Bed & Breakfast 
6861AE Oosterbeek
Zonneheuvelweg 18
+31263391932
  B&B Oosterbeek

2 persoons studio ook voor tijdelijke woonruimte. Chicolidi Bed & Breakfast is geschikt voor max. 2 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 45,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

 Bed and Breakfast Airborne 
6862DN Oosterbeek
Weverstraat 171
+31264431189
  B&B Oosterbeek

Aan de uiterwaarden en nabij de bossen. Bed and Breakfast Airborne is geschikt voor max. 2 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 58,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € €

 Oude Herbergh 
6862AK Oosterbeek
Utrechtseweg 245
+31263333274
  B&B Oosterbeek

Aan de rand van Oosterbeek. Oude Herbergh is geschikt voor max. 8 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 125,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

Afstand naar alternatieve accommodaties in een plaats in de buurt van Oosterbeek, waar budget overnachtingen aange­boden worden:

Andelst (ca. 13 km naar Andelst)
Angeren (ca. 18 km naar Angeren)
Arnhem (ca. 12 km naar Arnhem)
Bemmel (ca. 15 km naar Bemmel)
Beuningen (ca. 13 km naar Beuningen)
Dodewaard (ca. 16 km naar Dodewaard)
Doorwerth (ca. 2 km naar Doorwerth)
Driel (ca. 4 km naar Driel)
Ede (ca. 16 km naar Ede)
Elst (ca. 8 km naar Elst)
Harskamp (ca. 15 km naar Harskamp)
Heelsum (ca. 5 km naar Heelsum)
Hemmen (ca. 14 km naar Hemmen)
Heteren (ca. 6 km naar Heteren)
Heveadorp (ca. 2 km naar Heveadorp)
Hoenderloo (ca. 17 km naar Hoenderloo)
Huissen (ca. 16 km naar Huissen)
Lent (ca. 16 km naar Lent)
Nijmegen (ca. 16 km naar Nijmegen)
Opheusden (ca. 18 km naar Opheusden)
Otterlo (ca. 13 km naar Otterlo)
Randwijk (ca. 11 km naar Randwijk)
Renkum (ca. 9 km naar Renkum)
Rozendaal (ca. 18 km naar Rozendaal)
Slijk Ewijk (ca. 12 km naar Slijk Ewijk)
Wageningen (ca. 15 km naar Wageningen)
Westervoort (ca. 19 km naar Westervoort)
Weurt (ca. 15 km naar Weurt)
Winssen (ca. 16 km naar Winssen)
Zetten (ca. 14 km naar Zetten)

Fietsroutes in de omgeving van Oosterbeek binnen een straal van 10 km:

  1. Waal Route
  2. Over Betuwe Route
  3. Airborne Route - Lengte ca. 36km; Interessante punten op deze fietsroute: Wolfheze, Kasteel Doorwerth, Airborne Museum Hartenstein te Oosterbeek, Mariëndaal, De Drieberg, Ede.
  4. LF4 de Midden-Nederlandroute - 't Hazeleger - Dieren
  5. Heide Route

Wandelroutes in de omgeving van Oosterbeek binnen een straal van 10 km:

  1. Kammen Route
  2. Planken Wambuis Route - Lengte van de wandeling ca. 30km; Heidelandschap en stuifzandgebied.
  3. St.Hubertus Wandeling
  4. Landschappen Pad - Wandelroute door Het Nationale Park De Hoge Veluwe, lengte: 5 kilometer.

Bed and Breakfast Oosterbeek, betaalbaar en goedkoop overnachten! Missen wij een B&B in Oosterbeek of in de omgeving, laat het ons weten of meld u zelf aan.