« Oosterbeek - bed and breakfast bij De Acht Zaligheden, overnachten voor EUR 60,00.

De Acht Zaligheden - Oosterbeek

Overnachten in Oosterbeek.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

De Acht Zaligheden is gelegen te midden van de Bilderbergbossen nabij Oosterbeek. Wij bieden een geheel zelfstandige unit met volledige privacy en eigen opgang, groot privé zonneterras met eettafelset en ligstoelen en dat allemaal omsloten door uw eigen bos. U kunt veilig parkeren op ons eigen afgesloten terrein. Onze faciliteiten bieden alles wat u nodig heeft: de B&B is gelegen op de begane grond en heeft twee ruime lichte kamers met kabel-TV, een ruime eigen badkamer met dubbele wastafel, bad/douche en toilet en een grote eigen lichte ruime woonkamer met internet waar het ontbijt wordt geserveerd. Verder is er een aparte ruimte waar een koelkast en magnetron aanwezig zijn en u onbeperkt koffie en thee kunt zetten. ’s Ochtends wordt u verwend met een uitgebreid ontbijt. Ontwaken met de geur van vers gebakken brood? Wat een heerlijke start van de dag, De Acht Zaligheden te Oosterbeek is geschikt voor maximaal 5 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 60,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Oosterbeek kann 5 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 60,00 übernachten.

 english This accommodation in Oosterbeek can accommodate up to 5 guests, rate for a stay starts at € 60,00 (about $63.04 US Dollar or £51.94 British Pound Sterling based on today's 05.10.2023 exchange rate).

 español De Acht Zaligheden en Oosterbeek es apto para un maximo de 5 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 60,00.

laatste wijziging 07-09-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van september 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Acht Zaligheden
6861AA Oosterbeek
Wolfhezerweg 5
+31642659066 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Oosterbeek

De Acht Zaligheden - Oosterbeek Gelderland gemeente Renkum

Alle accommodaties in Oosterbeek

Dit overnachtingsadres in Oosterbeek ligt niet ver van het Maarten van Rossumpad. Het wandelpad LAW4 loopt over circa 300 km tussen Den Bosch en Ommen door het Rivierengebied, de Veluwe, Salland en de Vechtstreek

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

• 7.9.2014 - Wij hebben hier gelogeerd tijdens de Airborne wandeling. Een heerlijke plek! Prima kamer, vlak in t bos, hartelijke ontvangst en veel verwennerijen. Echt een aanrader.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Acht Zaligheden juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!