« Beek - bed and breakfast bij B&B Pastorie Beek, overnachten voor EUR 75,00.

B&B Pastorie Beek - Beek

Overnachten in Beek.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

De voormalige pastorie ligt op nog geen 150 meter van de gezellige dorpskern. Grenzend aan het prachtige natuurgebied van Beek en omstreken kunt u wandelen en fietsen en genieten van de on-nederlandse Franse panoramas. Of gezellig winkelen in Nijmegen. Vanuit de gemoedelijke B&B Pastorie Beek kunt u letterlijk alle kanten op. Na een fijne dag wacht u een warm welkom in de huiselijke en stijlvol gerestaureerde pastorie. U heeft de keuze uit 4 sfeervol ingerichte kamers. Ook kunt u genieten van de gezellige gastenhuiskamer met houtkachel of het zonnige privé terras. Wij zorgen voor een zorgeloos verblijf! Paul & Daniëlle B&B Pastorie Beek is sfeervol en comfortabel ingericht voor maximaal 10 personen Het heeft een eigen opgang vrij parkeren en een volledig geoutilleerde keuken Het ontbijt wordt geserveerd in de gezellige gastenhuiskamer of op het privé terras met uitzicht over de beschutte tuin Alle kamers beschikken over een Nespresso apparaat, een televisie, een föhn en gratis Wifi. Wij bevinden ons op 1,5 km van het Pieterpad, B&B Pastorie Beek te Beek is geschikt voor maximaal 8 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 75,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

B&B Pastorie Beek is sfeervol en comfortabel ingericht voor maximaal 10 personen. Het heeft een eigen opgang, vrij parkeren en een volledig geoutilleerde keuken. Het ontbijt wordt geserveerd in de gezellige gastenhuiskamer of op het privé terras met uitzicht over de beschutte tuin. Alle kamers beschikken over een Nespresso apparaat, een televisie, een föhn en gratis Wifi.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Beek kann 8 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 75,00 übernachten.

 english This accommodation in Beek can accommodate up to 8 guests, rate for a stay starts at € 75,00 (about $81.48 US Dollar or £63.75 British Pound Sterling based on today's 28.05.2024 exchange rate).

 español B&B Pastorie Beek en Beek es apto para un maximo de 8 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 75,00.

laatste wijziging 01-08-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Pastorie Beek
6573DN Beek
Kerkberg 3
+31246792241
+31650858788 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Beek

B&B Pastorie Beek - Beek Gelderland gemeente Ubbergen

Alle accommodaties in Beek

Door de afstand van 1.5 Km van het Pieterpad is deze accommodatie in Beek eventueel geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Pastorie Beek juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!