Overnachten in Borgharen

3 adressen om te slapen. Overnachtingen kunnen geboekt worden zonder commissie of registratie door derden, altijd rechtstreeks bij de verhuurder. Alle benodigde gegevens hiervoor zijn toegankelijk. Websites van accommodaties zijn bereikbaar via de zoekfunctie die op iedere pagina aanwezig is.

 Doe mee aan onze actie op Twitter, verdien een gratis overnachting in een B&B, lees de voorwaarden

Bed and Breakfast on the Road gelokaliseerde resultaten met alle B&B's in de omgeving, grensoverschrijdend voor België en Nederland. Reeds gezien? Veel recente B&B aanbiedingen

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

B&B Het Oude gemaal te Ijsselstein: Wilt u alleen overnachten en regelt u zelf uw ontbijt? Wij ontvangen u gastvrij in onze B&B. Wat ooit een stoomgemaal was, is nu een comfortabel huis, met een ruime B&B voor twee personen. Er is een groot tweepersoonsbed. De badkamer beschikt over inloopdouche, ligbad en toilet. Verder is er een eigen halletje. Op de kamer is de mogelijkheid om koffie of thee te zetten. Accomodatie voor twee personen. Eigen douche, bad en toilet. Koffie en thee op de kamer. Televisie, Wifi. Twee personen: één nacht €79, twee of meer nachten €74 per nacht. Eén persoon: één nacht €74, twee of meer nachten €69 per nacht. Inchecken na 16 uur, of in overleg. Uitchecken voor 11 uur In overleg plaatsing kinderbedje (gratis) of extra slaapruimte voor twee kinderen op de vide (€22,50 per persoon). Wilt u overnachten en genieten van een heerlijk ontbijt? Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een heerlijk ontbijt in de ochtend. We zorgen dat u op uw kamer lekker rustig kunt genieten van uw ontbijt. Accomodatie voor twee personen Eigen douche, bad en toilet. Koffie en thee op de kamer. Televisie, Wifi. Ontbijt op de kamer geserveerd, tijdstip in overleg. Twee personen: één nacht €89, twee of meer nachten €84 per nacht. Eén persoon: één nacht €79, twee of meer nachten €74 euro per nacht. Inchecken na 16 uur, of in overleg. Uitchecken voor 11 uur. In overleg plaatsing kinderbedje (gratis) of extra slaapruimte voor twee kinderen op de vide (€22,50 per persoon). Wilt u een langere periode blijven? Wilt u een vaste dag per week overnachten? Heeft u andere wensen? Wij doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Doordat we slechts één kamer verhuren, zijn we heel flexibel in het maken van afspraken. Neem contact met ons op als u bijvoorbeeld voor uw werk het hele jaar door op een vaste dag in de regio Utrecht wilt overnachten. Of als u voor werk of stage een langere aaneengesloten periode gebruik wilt maken van onze gezellige en rustige B&B. Er is veel mogelijk! Bel ons, zodat we een passend aanbod kunnen doen (06-15855549). Aangepaste prijs voor langdurig verblijf. Speciale prijzen voor zakelijke gebruikers. Geef uw wensen door, we doen wat mogelijk is. meer

Het Steenuiltje te Sint Oedenrode: Gratis Wifi. meer

Overnachtingsadressen in Borgharen in de gemeente Maastricht - provincie Limburg

  accommodatie Bed & Breakfast Klooster Borgharen te Borgharen laatste wijziing 22-10-2015    Bed & Breakfast Klooster Borgharen 
6223BK Borgharen
Kerkstraat 1
+31434573262
+31610342315 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Borgharen

Pension en gasthuis bekend van Midi en Libelle Logies met Ontbijt een weekendje weg in Borgharen niet ver van Maastricht. Bed & Breakfast Klooster Borgharen is geschikt voor max. 12 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 80,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € €

 Kasteelhoeve Borgharen 
6223BJ Borgharen
Kasteelstraat 2
+31433213596
+31653208395 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Borgharen

Alle kamers met eigen toilet en badkamer. Kasteelhoeve Borgharen is geschikt voor max. 8 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 70,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € €

  accommodatie Bed and Breakfast Maastricht te Borgharen laatste wijziing 01-09-2009    Bed and Breakfast Maastricht 
6223EA Borgharen
Baron De Rosenstraat 25
+31433632719
  B&B Borgharen

Maasdorp Borgharen 4,5 kilometer van het centrum van Maastricht, luxe badkamer. Bed and Breakfast Maastricht is geschikt voor max. 6 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 62,50 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € €

Afstand naar alternatieve accommodaties in een plaats in de buurt van Borgharen, waar budget overnachtingen aange­boden worden:

Banholt (ca. 17 km naar Banholt)
Beek (ca. 13 km naar Beek)
Bemelen (ca. 13 km naar Bemelen)
Berg En Terblijt (ca. 11 km naar Berg En Terblijt)
Bunde (ca. 6 km naar Bunde)
Cadier En Keer (ca. 12 km naar Cadier En Keer)
Eckelrade (ca. 12 km naar Eckelrade)
Eijsden (ca. 14 km naar Eijsden)
Geleen (ca. 19 km naar Geleen)
Geulle (ca. 8 km naar Geulle)
Gronsveld (ca. 9 km naar Gronsveld)
Maastricht (ca. 4 km naar Maastricht)
Margraten (ca. 15 km naar Margraten)
Meerssen (ca. 9 km naar Meerssen)
Mesch (ca. 14 km naar Mesch)
Mheer (ca. 17 km naar Mheer)
Moorveld (ca. 10 km naar Moorveld)
Oost Maarland (ca. 10 km naar Oost Maarland)
Rijckholt (ca. 10 km naar Rijckholt)
Schimmert (ca. 14 km naar Schimmert)
Sint Geertruid (ca. 14 km naar Sint Geertruid)
Spaubeek (ca. 19 km naar Spaubeek)
Urmond (ca. 15 km naar Urmond)
Valkenburg (ca. 16 km naar Valkenburg)
Valkenburg Aan De Geul (ca. 12 km naar Valkenburg Aan De Geul)

Fietsroutes in de omgeving van Borgharen binnen een straal van 10 km:

  1. Rondom Geleen Route

Wandelroutes in de omgeving van Borgharen binnen een straal van 10 km:

  1. Rond de Riesenberg
  2. Het Pieterpad bij St.Pietersberg - van Maastricht - Sint Pietersberg (4km).
  3. Het Pieterpad bij Maastricht - Strabeek - Maastricht (11km), Maastricht - Sint Pietersberg (4km).
  4. Gerendal Route
  5. Het Pieterpad bij Strabeek - Sittard - Strabeek Valkenburg (21km), Strabeek - Maastricht (11km).

Bed and Breakfast Borgharen, betaalbaar en goedkoop overnachten! Missen wij een B&B in Borgharen of in de omgeving, laat het ons weten of meld u zelf aan.