Overnachten in Gapinge

2 adressen om te slapen. Overnachtingen kunnen geboekt worden zonder commissie of registratie door derden, altijd rechtstreeks bij de verhuurder. Alle benodigde gegevens hiervoor zijn toegankelijk. Websites van accommodaties zijn bereikbaar via de zoekfunctie die op iedere pagina aanwezig is.

 Doe mee aan onze actie op Twitter, verdien een gratis overnachting in een B&B, lees de voorwaarden

Bed and Breakfast on the Road gelokaliseerde resultaten met alle B&B's in de omgeving, grensoverschrijdend voor België en Nederland. Reeds gezien? Veel recente B&B aanbiedingen

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

Bed & Breakfast Den Engel te Neer: Afgesloten veilige parkeerplaats voor uw auto, motor of fiets. Tweepersoons kamer: Op basis van bezetting door 2 personen incl. uitgebreid ontbijt € 100,- p.p.p.n. Eenpersoons kamer: Op basis van bezetting door 1 persoon incl. uitgebreid ontbijt € 90,-p.p.p.n. Korting 5% bij verblijf van meer dan 2 dagen. meer

B&B 2 Hoog Lelystad te Lelystad: Prijs voor een overnachting 1 persoon 42,50 p.n. 2 personen 65.00 p.n. prijzen zijn exclusief ontbijt. meer

Overnachtingsadressen in Gapinge in de gemeente Veere - provincie Zeeland

  accommodatie B&B Minicamping Bij de molen te Gapinge laatste wijziing 30-03-2015    B&B Minicamping Bij de molen 
4352AC Gapinge
Dorpsstraat 2
+31118593339
+31638143929 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Gapinge

U vindt ons in Gapinge, een klein gemoedelijk dorpje in het noordoosten van het mooie, veelzijdige Walcheren. Wij zitten vlak bij het Veerse bos, op 4 - 5 km. van het Vrouwenpolderse strand en de fraaie provinciehoofdstad Middelburg en circa 2 km van het gezellige monumenten stadje Veere en het Veerse Meer. Wij hebben stacaravans en toercaravans, die wij op verzoek met opgemaakte bedden en een heerlijk ontbijt verhuren. Ze staan op onze minicamping. Drie ervan hebben een eigen toilet. Om te douchen kan gebruik worden gemaakt van modern, schoon gezamenlijk sanitair. Fietsen op Walcheren is ideaal. Er zijn tal van binnenweggetjes met windsingels en langs de provinciale wegen vindt U vaak degelijke fietspaden. Er zijn diverse mooie wandelroutes en heel veel bezienswaardigheden. Foldertjes van vanalles en nog wat zijn bij ons voor handen. B&B Minicamping Bij de molen is geschikt voor max. 16 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 20,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € €

  accommodatie B&B Op de Hoek te Gapinge laatste wijziing 18-02-2011    B&B Op de Hoek 
4352AH Gapinge
Schotsehoek 9
+31118593524
  B&B Gapinge

Ontspannen genieten van natuur en cultuur op Walcheren? Genieten van zonnen, zwemmen, surfen en wandelen aan de Noordzeekust. Ontdek Walcheren en de rest van Zeeland op de fiets met behulp van het fietsknooppuntennetwerk. Of doe een rondje met het pontje. En ook de folklore van het ringrijden is niet te versmaden. De eerste zaterdag in september zelfs voor onze deur. Onze vrijstaande woning staat op een steenworp afstand van de kerk. De Bed & Breakfast is gelegen op de bovenverdieping van deze woning. Deze bereikt u via een trap in de centrale hal. De bovenverdieping staat geheel tot uw beschikking. Op deze etage bevinden zich twee slaapkamers, recentelijk opgeknapt, waarvan een met tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. B&B Op de Hoek is geschikt voor max. 4 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 80,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € €

Afstand naar alternatieve accommodaties in een plaats in de buurt van Gapinge, waar budget overnachtingen aange­boden worden:

Aagtekerke (ca. 17 km naar Aagtekerke)
Arnemuiden (ca. 7 km naar Arnemuiden)
Biggekerke (ca. 13 km naar Biggekerke)
Breskens (ca. 19 km naar Breskens)
Dishoek (ca. 14 km naar Dishoek)
Domburg (ca. 15 km naar Domburg)
Geersdijk (ca. 17 km naar Geersdijk)
Kamperland (ca. 9 km naar Kamperland)
Koudekerke (ca. 11 km naar Koudekerke)
Lewedorp (ca. 14 km naar Lewedorp)
Meliskerke (ca. 14 km naar Meliskerke)
Middelburg (ca. 6 km naar Middelburg)
Nieuw En Sint Joosland (ca. 7 km naar Nieuw En Sint Joosland)
Oost Souburg (ca. 10 km naar Oost Souburg)
Oostkapelle (ca. 7 km naar Oostkapelle)
Serooskerke (ca. 2 km naar Serooskerke)
Veere (ca. 4 km naar Veere)
Vlissingen (ca. 13 km naar Vlissingen)
Vrouwenpolder (ca. 3 km naar Vrouwenpolder)
Wissenkerke (ca. 14 km naar Wissenkerke)
Zoutelande (ca. 16 km naar Zoutelande)

Fietsroutes in de omgeving van Gapinge binnen een straal van 10 km:

  1. Boerenland Route Borsele West
  2. Dorpen Route
  3. Rammekens Route
  4. Valkenisse Route
  5. Pijlerdam Route
  6. Bruggen Route
  7. Mantelingen Route

Wandelroutes in de omgeving van Gapinge binnen een straal van 10 km:

  1. Mondriaan Route
  2. Schuilhut Tocht

Bed and Breakfast Gapinge, betaalbaar en goedkoop overnachten! Missen wij een B&B in Gapinge of in de omgeving, laat het ons weten of meld u zelf aan.