« Gapinge - bed and breakfast bij B&B Minicamping Bij de molen, overnachten voor EUR 20,00.

B&B Minicamping Bij de molen - Gapinge

Overnachten in Gapinge.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

U vindt ons in Gapinge, een klein gemoedelijk dorpje in het noordoosten van het mooie, veelzijdige Walcheren. Wij zitten vlak bij het Veerse bos, op 4 - 5 km. van het Vrouwenpolderse strand en de fraaie provinciehoofdstad Middelburg en circa 2 km van het gezellige monumenten stadje Veere en het Veerse Meer. Wij hebben stacaravans en toercaravans, die wij op verzoek met opgemaakte bedden en een heerlijk ontbijt verhuren. Ze staan op onze minicamping. Drie ervan hebben een eigen toilet. Om te douchen kan gebruik worden gemaakt van modern, schoon gezamenlijk sanitair. Fietsen op Walcheren is ideaal. Er zijn tal van binnenweggetjes met windsingels en langs de provinciale wegen vindt U vaak degelijke fietspaden. Er zijn diverse mooie wandelroutes en heel veel bezienswaardigheden. Foldertjes van vanalles en nog wat zijn bij ons voor handen, B&B Minicamping Bij de molen te Gapinge is geschikt voor maximaal 16 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 20,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

20,00 per persoon per nacht is een richtprijs all in, dus ook incl. toeristenbelasting. Voor personen alleen is er een toeslag. Bij grotere aantallen per caravan of een lang verblijf krijgt U korting. Er kan eventueel in de caravans worden gekookt.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Gapinge kann 16 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 20,00 übernachten.

 english This accommodation in Gapinge can accommodate up to 16 guests, rate for a stay starts at € 20,00 (about $21.62 US Dollar or £17.12 British Pound Sterling based on today's 20.02.2024 exchange rate).

 español B&B Minicamping Bij de molen en Gapinge es apto para un maximo de 16 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 20,00.

laatste wijziging 30-03-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van maart 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Minicamping Bij de molen
4352AC Gapinge
Dorpsstraat 2
+31118593339
+31638143929 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Gapinge

B&B Minicamping Bij de molen - Gapinge Zeeland gemeente Veere

Alle accommodaties in Gapinge

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Minicamping Bij de molen juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!