« Gapinge - bed and breakfast bij B&B Op de Hoek, overnachten voor EUR 80,00.

B&B Op de Hoek - Gapinge

Overnachten in Gapinge.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Ontspannen genieten van natuur en cultuur op Walcheren? Genieten van zonnen, zwemmen, surfen en wandelen aan de Noordzeekust. Ontdek Walcheren en de rest van Zeeland op de fiets met behulp van het fietsknooppuntennetwerk. Of doe een rondje met het pontje. En ook de folklore van het ringrijden is niet te versmaden. De eerste zaterdag in september zelfs voor onze deur. Onze vrijstaande woning staat op een steenworp afstand van de kerk. De Bed & Breakfast is gelegen op de bovenverdieping van deze woning. Deze bereikt u via een trap in de centrale hal. De bovenverdieping staat geheel tot uw beschikking. Op deze etage bevinden zich twee slaapkamers, recentelijk opgeknapt, waarvan een met tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden, B&B Op de Hoek te Gapinge is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 80,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Gapinge kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 80,00 übernachten.

 english This accommodation in Gapinge can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 80,00 (about $86.46 US Dollar or £68.50 British Pound Sterling based on today's 20.02.2024 exchange rate).

 español B&B Op de Hoek en Gapinge es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 80,00.

laatste wijziging 18-02-2011
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2011: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Op de Hoek
4352AH Gapinge
Schotsehoek 9
+31118593524
B&B Gapinge

B&B Op de Hoek - Gapinge Zeeland gemeente Veere

Alle accommodaties in Gapinge

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Op de Hoek juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!