Overnachten in Dirksland

2 adressen om te slapen. Overnachtingen kunnen geboekt worden zonder commissie of registratie door derden, altijd rechtstreeks bij de verhuurder. Alle benodigde gegevens hiervoor zijn toegankelijk. Websites van accommodaties zijn bereikbaar via de zoekfunctie die op iedere pagina aanwezig is.

 Doe mee aan onze actie op Twitter, verdien een gratis overnachting in een B&B, lees de voorwaarden

Bed and Breakfast on the Road gelokaliseerde resultaten met alle B&B's in de omgeving, grensoverschrijdend voor België en Nederland. Reeds gezien? Veel recente B&B aanbiedingen

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

B&B Da Capo te Doorn: Gehele jaar geopend. meer

B&B 2 Hoog Lelystad te Lelystad: Prijs voor een overnachting 1 persoon 42,50 p.n. 2 personen 65.00 p.n. prijzen zijn exclusief ontbijt. meer

Overnachtingsadressen in Dirksland in de gelijknamige gemeente Dirksland - provincie Zuid Holland

  accommodatie Saddle Up te Dirksland laatste wijziing 25-04-2017    Saddle Up 
3247CG Dirksland
Vroonweg 8a
+31650221154 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Dirksland

Welkom in ons huis aan de landelijk gelegen Vroonweg te Dirksland. Wanneer u einde van de middag uw eindpunt/ tussenstop heeft bereikt, kunt u voor één nacht verblijven in een frisse logeerkamer met 2 aparte bedden, handdoeken, WiFi en beschikt u over een eigen badkamer met WC. De volgende ochtend serveer ik een ontbijt in de serre, zodat u weer tijdig op pad kunt met of zonder lunchpakket. De afstand tot de LAW-route is 12 kilometer. Er is een busverbinding, Bus 436, duur 16 minuten. Maar comfortabeler is het om u op te halen met de auto, bij een LAW-tussenstop te Goedereede of Stellendam. Binnen 10 minuten bent u dan op uw logeeradres. Aan de haven van Dirksland (loopafstand) kunt u bij restaurant t Anker een lekkere maaltijd eten. All-in prijs per persoon per overnachting: € 25,00, incl. ontbijt, lunchpakket, transfer en toeristenbelasting. Saddle Up is geschikt voor max. 2 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 25,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € €

  accommodatie B&B Groenewege te Dirksland laatste wijziing 13-10-2015    B&B Groenewege 
3247BB Dirksland
Boezemweg 62
+31653394516 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Dirksland

B&B Groenewege in Dirksland, het petit Paris van Goeree Overflakkee, heet u van harte welkom. Op onze website vindt u alle informatie over de mogelijkheden tot overnachting in de comfortabele en ruime kamers met eigen opgang van ons gastvrije Bed and Breakfast. Of u nu alleen, samen, met vrienden of met uw kinderen wilt komen en een korte of een langere periode in de B&B zou willen verblijven, B&B Groenewege biedt u ruime mogelijkheden. Zo kunt u beide kamers als appartement huren kinderbedje, kinderboeken, spelletjes en speelgoed zijn aanwezig. In de prijzentabel vindt u een indicatie van de prijzen die gelden neemt u echter zeker contact op om te informeren naar de verschillende mogelijkheden. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen. Als u dat wenst kunt u van de keuken in de B&B, tegen een meerprijs, gebruik maken. Mocht u na een actieve of luie dag echter geen zin hebben om te koken is het mogelijk na overleg savonds met ons gezin mee te eten. Onze B&B is rookvrij. Er kan buiten in de tuin of beschut onder de veranda gerookt worden. Daarnaast zijn onze kamers zeer geschikt voor mensen die last hebben van huisstofmijt. Om onze kamers zo allergievrij mogelijk te houden zijn huisdieren niet toegestaan. We zijn het gehele jaar open. Inchecken vanaf 15.00 uur en de vertrektijd is voor 11.00 uur. Vanwege de trap is onze B&B helaas niet geschikt voor mindervaliden. B&B Groenewege is geschikt voor max. 7 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 65,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € €

Afstand naar alternatieve accommodaties in een plaats in de buurt van Dirksland, waar budget overnachtingen aange­boden worden:

Brielle (ca. 19 km naar Brielle)
Bruinisse (ca. 10 km naar Bruinisse)
Dreischor (ca. 14 km naar Dreischor)
Goedereede (ca. 13 km naar Goedereede)
Hellevoetsluis (ca. 15 km naar Hellevoetsluis)
Melissant (ca. 4 km naar Melissant)
Middelharnis (ca. 8 km naar Middelharnis)
Nieuwerkerk (ca. 15 km naar Nieuwerkerk)
Noordgouwe (ca. 19 km naar Noordgouwe)
Oostvoorne (ca. 18 km naar Oostvoorne)
Ouddorp (ca. 19 km naar Ouddorp)
Oude Tonge (ca. 13 km naar Oude Tonge)
Oudenhoorn (ca. 16 km naar Oudenhoorn)
Ouwerkerk (ca. 19 km naar Ouwerkerk)
Rockanje (ca. 15 km naar Rockanje)
Sommelsdijk (ca. 6 km naar Sommelsdijk)
Stellendam (ca. 10 km naar Stellendam)
Vierpolders (ca. 19 km naar Vierpolders)
Zonnemaire (ca. 16 km naar Zonnemaire)

Fietsroutes in de omgeving van Dirksland binnen een straal van 10 km:

  1. Caisson Route
  2. Dreischor Toen en Groen Route
  3. Oostflakkee Route
  4. Flakkee Route
  5. Goeree Route
  6. Waterring Route

Wandelroutes in de omgeving van Dirksland binnen een straal van 10 km:

  1. Ring Route
  2. Tiengemeten Route

Ziekenhuizen en Poliklinieken

  1. Stichting het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis - Van Weel-Bethesda Ziekenhuis Dirksland, 3247BW Dirksland, Stationsweg 22

Bed and Breakfast Dirksland, betaalbaar en goedkoop overnachten! Missen wij een B&B in Dirksland of in de omgeving, laat het ons weten of meld u zelf aan.