« Dirksland - bed and breakfast bij B&B Groenewege, overnachten voor EUR 65,00.

B&B Groenewege - Dirksland

Overnachten in Dirksland.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

B&B Groenewege in Dirksland, het petit Paris van Goeree Overflakkee, heet u van harte welkom. Op onze website vindt u alle informatie over de mogelijkheden tot overnachting in de comfortabele en ruime kamers met eigen opgang van ons gastvrije Bed and Breakfast. Of u nu alleen, samen, met vrienden of met uw kinderen wilt komen en een korte of een langere periode in de B&B zou willen verblijven, B&B Groenewege biedt u ruime mogelijkheden. Zo kunt u beide kamers als appartement huren kinderbedje, kinderboeken, spelletjes en speelgoed zijn aanwezig. In de prijzentabel vindt u een indicatie van de prijzen die gelden neemt u echter zeker contact op om te informeren naar de verschillende mogelijkheden. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen. Als u dat wenst kunt u van de keuken in de B&B, tegen een meerprijs, gebruik maken. Mocht u na een actieve of luie dag echter geen zin hebben om te koken is het mogelijk na overleg savonds met ons gezin mee te eten. Onze B&B is rookvrij. Er kan buiten in de tuin of beschut onder de veranda gerookt worden. Daarnaast zijn onze kamers zeer geschikt voor mensen die last hebben van huisstofmijt. Om onze kamers zo allergievrij mogelijk te houden zijn huisdieren niet toegestaan. We zijn het gehele jaar open. Inchecken vanaf 15.00 uur en de vertrektijd is voor 11.00 uur. Vanwege de trap is onze B&B helaas niet geschikt voor mindervaliden, B&B Groenewege te Dirksland is geschikt voor maximaal 7 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 65,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Dirksland kann 7 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 65,00 übernachten.

 english This accommodation in Dirksland can accommodate up to 7 guests, rate for a stay starts at € 65,00 (about $70.77 US Dollar or £54.79 British Pound Sterling based on today's 21.07.2024 exchange rate).

 español B&B Groenewege en Dirksland es apto para un maximo de 7 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 65,00.

laatste wijziging 13-10-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van oktober 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Groenewege
3247BB Dirksland
Boezemweg 62
+31653394516 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Dirksland

B&B Groenewege - Dirksland Zuid Holland gemeente Dirksland

Alle accommodaties in Dirksland

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Groenewege juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!