« Dirksland - bed and breakfast bij Saddle Up, overnachten voor EUR 25,00. geverifieerde accommodatie Recent geverifieerde vermelding.

Saddle Up - Dirksland

Overnachten in Dirksland.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Welkom in ons huis aan de landelijk gelegen Vroonweg te Dirksland. Wanneer u einde van de middag uw eindpunt/ tussenstop heeft bereikt, kunt u voor één nacht verblijven in een frisse logeerkamer met 2 aparte bedden, handdoeken, WiFi en beschikt u over een eigen badkamer met WC. De volgende ochtend serveer ik een ontbijt in de serre, zodat u weer tijdig op pad kunt met of zonder lunchpakket. De afstand tot de LAW-route is 12 kilometer. Er is een busverbinding, Bus 436, duur 16 minuten. Maar comfortabeler is het om u op te halen met de auto, bij een LAW-tussenstop te Goedereede of Stellendam. Binnen 10 minuten bent u dan op uw logeeradres. Aan de haven van Dirksland (loopafstand) kunt u bij restaurant t Anker een lekkere maaltijd eten. All-in prijs per persoon per overnachting: € 25,00, incl. ontbijt, lunchpakket, transfer en toeristenbelasting, Saddle Up te Dirksland is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 25,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

All-in prijs per persoon per overnachting: € 25,00, incl. ontbijt, lunchpakket, transfer en toeristenbelasting.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Dirksland kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 25,00 übernachten.

 english This accommodation in Dirksland can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 25,00 (about $28.50 US Dollar or £22.37 British Pound Sterling based on today's 24.06.2019 exchange rate).

 español Saddle Up en Dirksland es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 25,00.

laatste wijziging 25-04-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2017: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Saddle Up
3247CG Dirksland
Vroonweg 8a
+31650221154 (Mobiel / Whatsapp)

B&B Dirksland www.saddleup.nl

Saddle Up - Dirksland Zuid Holland gemeente Dirksland

Alle accommodaties in Dirksland

Door de afstand van 1.2 Km van het Pieterpad is deze accommodatie in Dirksland eventueel geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Saddle Up juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!