« Volkel - bed and breakfast bij De Brabantse Hoeve, overnachten voor EUR 55,00.

De Brabantse Hoeve - Volkel

Overnachten in Volkel.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

In het buitengebied van Volkel bevindt zich een bijzonder horecabedrijf. Gezelligheid en gastvrijheid proeft u hier ten voeten uit. De Brabantse Hoeve is een authentieke boerderij met sfeervolle hotelkamers, een stijlvolle vergaderruimte, een gezellig oud Brabants Koffiehuys en een fraai overdekt en verwarmd terras, geheel in de stijl van honderd jaar geleden. Rust, vrijheid en Brabantse gemoedelijkheid staan hier centraal. Het is een lust om hier ongedwongen een gezellige kop koffie te drinken of op het terras neer te strijken. De Brabantse Hoeve is bij uitstek geschikt voor vergaderingen, teambuildingdagen, personeelsuitjes en familie- en vriendenweekenden. Voor zowel ontspanning als inspanning bent u hier aan het goede adres. Naast de pizzaworkshop behoren bolderkartochten, boerensauna met wellness, diverse excursies en spellen tot de mogelijkheden. Wij stellen graag in overleg een programma samen om uw verblijf onvergetelijk te maken. Sinds dit jaar heeft de Hoeve een VVV-agentschap en kunt u onder het genot van onze Boerenkoffie, de specialiteit van het huis, alle informatie krijgen over dit geweldig mooie stukje Brabant. De Brabantse Hoeve is het hele jaar geopend vanaf 10.00 uur. 31 oktober 2010 open dag van 10.00 - 17.00. DAÔR MOETE ZIJN GEWIST, WANNE!, De Brabantse Hoeve te Volkel is geschikt voor maximaal 10 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 55,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Volkel kann 10 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 55,00 übernachten.

 english This accommodation in Volkel can accommodate up to 10 guests, rate for a stay starts at € 55,00 (about $58.81 US Dollar or £46.48 British Pound Sterling based on today's 23.06.2024 exchange rate).

 español De Brabantse Hoeve en Volkel es apto para un maximo de 10 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 55,00.

laatste wijziging 21-10-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van oktober 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Brabantse Hoeve
5408SL Volkel
Zeelandsedijk 29
+31413275070
+31613807241 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Volkel

De Brabantse Hoeve - Volkel Noord Brabant gemeente Uden

Alle accommodaties in Volkel

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Brabantse Hoeve juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!