Overnachten in Volkel

3 adressen om te slapen. Overnachtingen kunnen geboekt worden zonder commissie of registratie door derden, altijd rechtstreeks bij de verhuurder. Alle benodigde gegevens hiervoor zijn toegankelijk. Websites van accommodaties zijn bereikbaar via de zoekfunctie die op iedere pagina aanwezig is.

(Advertentie) Grote keuze aan B&B's en hotels in Volkel bij Booking

 Doe mee aan onze actie op Twitter, verdien een gratis overnachting in een B&B, lees de voorwaarden

Bed and Breakfast on the Road gelokaliseerde resultaten met alle B&B's in de omgeving, grensoverschrijdend voor België en Nederland. Reeds gezien? Veel recente B&B aanbiedingen

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

Bed & Breakfast Den Engel te Neer: Afgesloten veilige parkeerplaats voor uw auto, motor of fiets. Tweepersoons kamer: Op basis van bezetting door 2 personen incl. uitgebreid ontbijt € 100,- p.p.p.n. Eenpersoons kamer: Op basis van bezetting door 1 persoon incl. uitgebreid ontbijt € 90,-p.p.p.n. Korting 5% bij verblijf van meer dan 2 dagen. meer

B&B 2 Hoog Lelystad te Lelystad: Prijs voor een overnachting 1 persoon 42,50 p.n. 2 personen 65.00 p.n. prijzen zijn exclusief ontbijt. meer

Overnachtingsadressen in Volkel in de gemeente Uden - provincie Noord Brabant

  accommodatie B&B Wachtpost 29 te Volkel laatste wijziing 14-11-2012    B&B Wachtpost 29 
5408TZ Volkel
Houtvennen 3
+31413247684
+31648482813 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Volkel

Heerlijk slapen aan het Duits Lijntje sfeervol ontbijten in de oude wachtpost. Sinds begin 2011 wonen wij op een prachtige plek aan de verlaten spoorlijn van Boxtel naar Wezel in Wachtpost 29. De wachtpost op de grens van Zeeland, Landerd en Volkel werd gebouwd in 1870. De trein rijdt hier niet meer sinds het begin van WO-II maar er is een prachtig wandelpad voor in de plaats gekomen, dwars door natuurgebied Houtvennen. Ook het Hertogenpad loopt langs ons huis. Omdat we graag anderen laten meegenieten zijn we in 2012 begonnen met onze Bed en Breakfast. U bent van harte welkom Kitty de Laat en Marc Isphording. B&B Wachtpost 29 is geschikt voor max. 5 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 40,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

  accommodatie De Brabantse Hoeve te Volkel laatste wijziing 21-10-2010    De Brabantse Hoeve 
5408SL Volkel
Zeelandsedijk 29
+31413275070
+31613807241 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Volkel

In het buitengebied van Volkel bevindt zich een bijzonder horecabedrijf. Gezelligheid en gastvrijheid proeft u hier ten voeten uit. De Brabantse Hoeve is een authentieke boerderij met sfeervolle hotelkamers, een stijlvolle vergaderruimte, een gezellig oud Brabants Koffiehuys en een fraai overdekt en verwarmd terras, geheel in de stijl van honderd jaar geleden. Rust, vrijheid en Brabantse gemoedelijkheid staan hier centraal. Het is een lust om hier ongedwongen een gezellige kop koffie te drinken of op het terras neer te strijken. De Brabantse Hoeve is bij uitstek geschikt voor vergaderingen, teambuildingdagen, personeelsuitjes en familie- en vriendenweekenden. Voor zowel ontspanning als inspanning bent u hier aan het goede adres. Naast de pizzaworkshop behoren bolderkartochten, boerensauna met wellness, diverse excursies en spellen tot de mogelijkheden. Wij stellen graag in overleg een programma samen om uw verblijf onvergetelijk te maken. Sinds dit jaar heeft de Hoeve een VVV-agentschap en kunt u onder het genot van onze Boerenkoffie, de specialiteit van het huis, alle informatie krijgen over dit geweldig mooie stukje Brabant. De Brabantse Hoeve is het hele jaar geopend vanaf 10.00 uur. 31 oktober 2010 open dag van 10.00 - 17.00. DAÔR MOETE ZIJN GEWIST, WANNE!. De Brabantse Hoeve is geschikt voor max. 10 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 55,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € €

  accommodatie Slapen tussen de Kunst te Volkel laatste wijziing 01-10-2009    Slapen tussen de Kunst 
5408SL Volkel
Zeelandsedijk 13
+31413250901
  B&B Volkel

Een bijzondere overnachting, accommodatie met eigen ingang, eigen douche en toilet, versgebakken brood bij het ontbijt. Slapen tussen de Kunst is geschikt voor max. 10 personen. De kosten voor een overnachting zijn niet bekend of op aanvraag.

Afstand naar alternatieve accommodaties in een plaats in de buurt van Volkel, waar budget overnachtingen aange­boden worden:

Balgoij (ca. 13 km naar Balgoij)
Batenburg (ca. 17 km naar Batenburg)
Beek En Donk (ca. 17 km naar Beek En Donk)
Berghem (ca. 18 km naar Berghem)
Boekel (ca. 7 km naar Boekel)
De Mortel (ca. 15 km naar De Mortel)
Elsendorp (ca. 12 km naar Elsendorp)
Erp (ca. 14 km naar Erp)
Escharen (ca. 9 km naar Escharen)
Gemert (ca. 12 km naar Gemert)
Grave (ca. 9 km naar Grave)
Handel (ca. 10 km naar Handel)
Heesch (ca. 18 km naar Heesch)
Hernen (ca. 19 km naar Hernen)
Herpen (ca. 12 km naar Herpen)
Langenboom (ca. 8 km naar Langenboom)
Leur (ca. 18 km naar Leur)
Mill (ca. 9 km naar Mill)
Niftrik (ca. 15 km naar Niftrik)
Nistelrode (ca. 12 km naar Nistelrode)
Odiliapeel (ca. 5 km naar Odiliapeel)
Overasselt (ca. 17 km naar Overasselt)
Ravenstein (ca. 15 km naar Ravenstein)
Reek (ca. 9 km naar Reek)
Schaijk (ca. 14 km naar Schaijk)
Uden (ca. 9 km naar Uden)
Veghel (ca. 17 km naar Veghel)
Vorstenbosch (ca. 14 km naar Vorstenbosch)
Wanroij (ca. 17 km naar Wanroij)
Wijchen (ca. 18 km naar Wijchen)
Zeeland (ca. 5 km naar Zeeland)

Fietsroutes in de omgeving van Volkel binnen een straal van 10 km:

  1. Peelrandbreuk Route
  2. Stippelberg Route
  3. Molen Route

Wandelroutes in de omgeving van Volkel binnen een straal van 10 km:

  1. Ullingse Bergen Route
  2. Herperduin Route

Bed and Breakfast Volkel, betaalbaar en goedkoop overnachten! Missen wij een B&B in Volkel of in de omgeving, laat het ons weten of meld u zelf aan.