« Hoek - bed and breakfast bij Bed en Breakfast Bosvijvertje, overnachten voor EUR 105,00. geverifieerde accommodatie Recent geverifieerde vermelding.

Bed en Breakfast Bosvijvertje - Hoek

Overnachten in Hoek.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Kom overnachten in een oude koeienstal, die recent verbouwd werd tot een luxe privéhuisje. Bij ons kun je genieten van de rust, ruimte en vrijheid in een groene omgeving op het platteland. Onze B&B, gelegen op ca. 30 min. rijden van de Zeeuwse kust met zijn mooie duinen en stranden, heeft op de etage twee slaapkamers, een toilet en een berging. Op de benedenverdieping bevindt zich een woon- en eetkamer, een keukenblok met koelkast, diepvries en combi oven, een badkamer met inloopdouche en een toilet. Buiten is er een enorme tuin met terras met prachtig uitzicht op onze boomgaard. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen, zodat ze fijn kunnen spelen in een afgesloten omgeving. Zowel beneden als boven op de etage hebben we airco en insectenhorren voorzien. De accommodatie wordt tijdens het verblijf met niemand anders gedeeld, waardoor jullie volledig genieten van de privacy. Ideaal voor een koppel of een gezin met max. 3 kinderen, waaronder een kindje dat bij de ouders op de slaapkamer slaapt. B&B - Guesthouse t Bosvijvertje ligt in Hoek, Nederland in Zeeuws-Vlaanderen en maakt deel uit van de gemeente Terneuzen. Je kunt bij ons ook een verblijf boeken zonder ontbijt tegen een verlaagd tarief. Voor meer informatie en actuele prijzen, zie onze website www.bosvijvertje.nl, Bed en Breakfast Bosvijvertje te Hoek is geschikt voor maximaal 5 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 105,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

De prijzen voor een overnachting zijn als volgt: Overnachting met ontbijt 105 per nacht. 2 personen Overnachting zonder ontbijt 90 per nacht. 2 personen Vanaf 3 overnachtingen hebben wij een speciaal tarief. Overnachting met ontbijt 100 per nacht. 2 personen Overnachting zonder ontbijt 87,0 per nacht 2 personen Supplementen voor extra personen per nacht Kind 0-3 jaar GRATIS Kind 4-11 jaar Overnachting met ontbijt 25 Overnachting zonder ontbijt 15 Vanaf 12 jaar Overnachting met ontbijt 40 Overnachting zonder ontbijt 30 Alle bovenvermelde tarieven zijn inclusief 9% BTW en exclusief 1,62 toeristenbelasting per persoon per nacht .

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Hoek kann 5 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 105,00 übernachten.

 english This accommodation in Hoek can accommodate up to 5 guests, rate for a stay starts at € 105,00 (about $113.52 US Dollar or £89.30 British Pound Sterling based on today's 29.05.2024 exchange rate).

 español Bed en Breakfast Bosvijvertje en Hoek es apto para un maximo de 5 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 105,00.

laatste wijziging 15-09-2023
Actualiteit-score voor deze vermelding van september 2023: 7.0
7.0

Bed en Breakfast Bosvijvertje
4542RT Hoek
Langeweg 11
+31646543256 (Mobiel / Whatsapp)

B&B Hoek www.bosvijvertje.nl

Bed en Breakfast Bosvijvertje - Hoek Zeeland gemeente Terneuzen

Alle accommodaties in Hoek

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed en Breakfast Bosvijvertje juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!