Overnachten in Hoek

1 verblijfplaats om te slapen. Overnachtingen kunnen geboekt worden zonder commissie of registratie door derden, altijd rechtstreeks bij de verhuurder. Alle benodigde gegevens hiervoor zijn toegankelijk. Websites van accommodaties zijn bereikbaar via de zoekfunctie die op iedere pagina aanwezig is.

(Advertentie) Grote keuze aan B&B's en hotels in Hoek bij Booking

 Doe mee aan onze actie op Twitter, verdien een gratis overnachting in een B&B, lees de voorwaarden

Bed and Breakfast on the Road gelokaliseerde resultaten met alle B&B's in de omgeving, grensoverschrijdend voor België en Nederland. Reeds gezien? Veel recente B&B aanbiedingen

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

Bed & Breakfast Den Engel te Neer: Afgesloten veilige parkeerplaats voor uw auto, motor of fiets. Tweepersoons kamer: Op basis van bezetting door 2 personen incl. uitgebreid ontbijt € 100,- p.p.p.n. Eenpersoons kamer: Op basis van bezetting door 1 persoon incl. uitgebreid ontbijt € 90,-p.p.p.n. Korting 5% bij verblijf van meer dan 2 dagen. meer

B&B Da Capo te Doorn: Gehele jaar geopend. meer

Logeeradres in Hoek in de gemeente Terneuzen - provincie Zeeland

  accommodatie Bed en Breakfast Bosvijvertje te Hoek laatste wijziing 15-09-2023    Bed en Breakfast Bosvijvertje 
4542RT Hoek
Langeweg 11
+31646543256 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Hoek

Kom overnachten in een oude koeienstal, die recent verbouwd werd tot een luxe privéhuisje. Bij ons kun je genieten van de rust, ruimte en vrijheid in een groene omgeving op het platteland. Onze B&B, gelegen op ca. 30 min. rijden van de Zeeuwse kust met zijn mooie duinen en stranden, heeft op de etage twee slaapkamers, een toilet en een berging. Op de benedenverdieping bevindt zich een woon- en eetkamer, een keukenblok met koelkast, diepvries en combi oven, een badkamer met inloopdouche en een toilet. Buiten is er een enorme tuin met terras met prachtig uitzicht op onze boomgaard. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen, zodat ze fijn kunnen spelen in een afgesloten omgeving. Zowel beneden als boven op de etage hebben we airco en insectenhorren voorzien. De accommodatie wordt tijdens het verblijf met niemand anders gedeeld, waardoor jullie volledig genieten van de privacy. Ideaal voor een koppel of een gezin met max. 3 kinderen, waaronder een kindje dat bij de ouders op de slaapkamer slaapt. B&B - Guesthouse t Bosvijvertje ligt in Hoek, Nederland in Zeeuws-Vlaanderen en maakt deel uit van de gemeente Terneuzen. Je kunt bij ons ook een verblijf boeken zonder ontbijt tegen een verlaagd tarief. Voor meer informatie en actuele prijzen, zie onze website www.bosvijvertje.nl. Bed en Breakfast Bosvijvertje is geschikt voor max. 5 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 105,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

Afstand naar alternatieve accommodaties in een plaats in de buurt van Hoek, waar budget overnachtingen aange­boden worden:

Axel (ca. 11 km naar Axel)
Baarland (ca. 17 km naar Baarland)
Biervliet (ca. 12 km naar Biervliet)
Ellewoutsdijk (ca. 11 km naar Ellewoutsdijk)
Heinkenszand (ca. 17 km naar Heinkenszand)
Hoofdplaat (ca. 16 km naar Hoofdplaat)
Nisse (ca. 17 km naar Nisse)
Oudelande (ca. 15 km naar Oudelande)
Ovezande (ca. 16 km naar Ovezande)
Philippine (ca. 3 km naar Philippine)
Sas Van Gent (ca. 9 km naar Sas Van Gent)
Terneuzen (ca. 9 km naar Terneuzen)

Fietsroutes in de omgeving van Hoek binnen een straal van 10 km:

  1. Forten Route
  2. Maagd van Gent Route
  3. Maurits Route
  4. Boerenland Route Borsele Zuid

Bed and Breakfast Hoek, betaalbaar en goedkoop overnachten! Missen wij een B&B in Hoek of in de omgeving, laat het ons weten of meld u zelf aan.