« Zuidlaren - bed and breakfast bij B&B Het groene hart, overnachten voor EUR 35,00.

B&B Het groene hart - Zuidlaren

Overnachten in Zuidlaren.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Vrijstaande B&B het groene hart centrum Zuidlaren in een prachtige tuin (1400m2. De luxe accommodatie is voorzien van een woon/zitkamer, slaapkamer,luxe badkamer en keuken. Gratis Wi-Fi en koffie/thee. Veel privacy en rust in een bos/bloementuin waar het goed toeven is. evt. gluten-zuivelvrij ontbijt. Een eigen accomodatie, parkeerplek/oprit en terras. Heeft u bepaalde wensen? Wij zullen ons uiterste best doen u een fijn verblijf te bieden. 35 euro p.p.p.n. incl. ontbijt, handdoeken, Wi-Fi, koffie/thee. Graag tot ziens in ons Groene hart. Groet, Wim en Hanneke, B&B Het groene hart te Zuidlaren is geschikt voor maximaal 3 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Boek een midweek voor 2 personen voor 225 euro incl. Ontbijt, handdoeken en gratis Wi-fi, koffie, thee! Een sfeervol gastenverblijf in een prachtige tuin. Wij zullen ons uiterste best doen u een super verblijf te bieden! Graag tot ziens! Gr. Wim en Hanneke.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Zuidlaren kann 3 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 35,00 übernachten.

 english This accommodation in Zuidlaren can accommodate up to 3 guests, rate for a stay starts at € 35,00 (about $40.60 US Dollar or £29.54 British Pound Sterling based on today's 17.10.2021 exchange rate).

 español B&B Het groene hart en Zuidlaren es apto para un maximo de 3 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 35,00.

laatste wijziging 05-09-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van september 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Het groene hart
9471EV Zuidlaren
Tiphofweg 5
+31646541229 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Zuidlaren

B&B Het groene hart - Zuidlaren Drenthe gemeente Tynaarlo

Alle accommodaties in Zuidlaren

Dit overnachtingsadres in de plaats Zuidlaren ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Door de afstand van 50 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Zuidlaren ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

• 3.9.2015 - Prachtige plek, oase midden in Zuidlaren. overal dichtbij. heerlijk bed en erg sfeervol. 100 % tevreden.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Het groene hart juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!