« Zetten - bed and breakfast bij B&B Betuwegaard, overnachten voor EUR 40,00.

B&B Betuwegaard - Zetten

Overnachten in Zetten.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Onze B&B is gelegen aan de rand van het landgoed Heerlijkheid Hemmen. Dit eeuwenoude landgoed met loofbomen en Betuwse fruitbomen wordt ook wel de Parel van de Betuwe genoemd. Hier ervaart u de schoonheid van een prachtig stukje natuur. Wij zijn zeven dagen per week open. De tijden van aankomst en vertrek zijn in overleg. U kunt bij ons genieten van een heerlijk Betuws ontbijt, B&B Betuwegaard te Zetten is geschikt voor maximaal 8 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 40,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Als u met twee personen gebruik maakt van een tweepersoonskamer betaald u Euro 55,- per nacht inclusief ontbijt. Er is de mogelijkheid om een zogenoemde studenten docenten kamer voor langere tijd te huren. De prijzen hiervoor zijn in overleg.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Zetten kann 8 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 40,00 übernachten.

 english This accommodation in Zetten can accommodate up to 8 guests, rate for a stay starts at € 40,00 (about $42.26 US Dollar or £33.84 British Pound Sterling based on today's 22.05.2022 exchange rate).

 español B&B Betuwegaard en Zetten es apto para un maximo de 8 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 40,00.

laatste wijziging 26-01-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van januari 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Betuwegaard
6671LB Zetten
Molenstraat 1
+31488428406
+31653756231 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Zetten

B&B Betuwegaard - Zetten Gelderland gemeente Overbetuwe

Alle accommodaties in Zetten

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Betuwegaard juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!