« Zetten - bed and breakfast bij Bed en Brood Bij de Bataaf, overnachten voor EUR 65,00.

Bed en Brood Bij de Bataaf - Zetten

Overnachten in Zetten.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Welkom bij ons Bed en Brood Bij de Bataaf te Zetten. Zetten bevindt zich in de driehoek Tiel (25 km) - Arnhem (24 km) - Nijmegen (19 km). Deze plaatsen zijn alle goed met openbaar vervoer (trein) bereikbaar. Het station is op 1,3 km, ca. 15 min. lopen. In de directe omgeving vind U landgoed De Heerlijkheid Hemmen. Ook zijn er diverse eetgelegenheden op loopafstand. Wij hebben een moderne kamer op de begane grond die ook zeer geschikt is voor rolstoelgebruikers. Het ontbijt serveren wij op uw kamer en bij goed weer ook, indien gewenst, op het terras. Deze kamer heeft een eigen ingang zodat u er vrij gebruik van kunt maken, Bed en Brood Bij de Bataaf te Zetten is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 65,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Bij verblijf langer dan 2 nachten gelden er lagere tarieven. Zie onze website.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Zetten kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 65,00 übernachten.

 english This accommodation in Zetten can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 65,00 (about $68.68 US Dollar or £54.99 British Pound Sterling based on today's 22.05.2022 exchange rate).

 español Bed en Brood Bij de Bataaf en Zetten es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 65,00.

laatste wijziging 15-11-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Bed en Brood Bij de Bataaf
6671BP Zetten
Martin Luther Kingplantsoen 12
+31627585413 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Zetten

Bed en Brood Bij de Bataaf - Zetten Gelderland gemeente Overbetuwe

Alle accommodaties in Zetten

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed en Brood Bij de Bataaf juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!