« Zetten - bed and breakfast bij Bed en Brood Bij de Bataaf, overnachten voor EUR 70,00. geverifieerde accommodatie Recent geverifieerde vermelding.

Bed en Brood Bij de Bataaf - Zetten

Overnachten in Zetten.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bij de Bataaf is een Bed & Breakfast zoals zij ooit bedoeld zijn, gewoon bij mensen thuis in een normaal huis. De luxe van Bij de Bataaf is dat je er wel je eigen heerlijke plekje hebt. Met eigen ingang, doucheruimte, apart toilet en een ruim terras. De kamer beschikt over een gezellige inrichting. Er zijn twee aparte bedden met elektrische verstelbare bodems (niet hoog-laag). Verder is er een grote flatscreen tv. Op de kamer kunt u uw eigen koffie (Senseo) of thee zetten. In een aparte ruimte zijn een koelkastje en magnetron beschikbaar. In de kamer is een eettafel waar het ontbijt wordt geserveerd. Bij goed weer kan dit ook op het terras. Als u met de auto komt kan deze onder onze carport worden geparkeerd. Fietsen kunnen in onze berging gestald worden. Ook het opladen van e-bikes is mogelijk. In de directe omgeving vindt u landgoed De Heerlijkheid Hemmen. Ook zijn er diverse eetgelegenheden op loopafstand of verder weg, Bed en Brood Bij de Bataaf te Zetten is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 70,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Extra info Voor mindervaliden hebben wij diverse aanpassingen Zo hebben wij een invalidentoilet met steunen De douche is vrij inrijdbaar en er is een douchestoel Ook de wastafel is met een rolstoel onderrijdbaar Prijzen 1 persoon 70 nacht 2 personen 80 nacht Dit is inclusief ontbijt.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Zetten kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 70,00 übernachten.

 english This accommodation in Zetten can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 70,00 (about $74.47 US Dollar or £59.79 British Pound Sterling based on today's 12.04.2024 exchange rate).

 español Bed en Brood Bij de Bataaf en Zetten es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 70,00.

laatste wijziging 08-09-2023
Actualiteit-score voor deze vermelding van september 2023: 8.0
8.0

Bed en Brood Bij de Bataaf
6671BP Zetten
Martin Luther Kingplantsoen 12
+31627585413 (Mobiel / Whatsapp)

B&B Zetten www.bijdebataaf.nl

Bed en Brood Bij de Bataaf - Zetten Gelderland gemeente Overbetuwe

Alle accommodaties in Zetten

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Bed en Brood Bij de Bataaf juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!