« Zenderen - bed and breakfast bij De Zeilker, overnachten voor EUR 66,25.

De Zeilker - Zenderen

Overnachten in Zenderen.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

De Zeilker - Zenderen Overnachten in Zenderen. Verblijven in een perfect gerestaureerde 17e eeuwse boerderij gelegen in het hart van Twente. Luxueus ingericht. Zie www.dezeilker.nl. Veel fiets/wandelroutes. Nieuw is het boerderij appartement met volledig uitgeruste keuken en gezellige houtkachel. Ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, De Zeilker te Zenderen is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 66,25. Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen: Zeer geschikt voor een langere vakantie. Zelfvoorziening mogelijk. Korting voor langer verblijf. Geschikt voor minder validen, De Zeilker te Zenderen is geschikt voor maximaal 7 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 66,25.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Zeer geschikt voor een langere vakantie. Zelfvoorziening mogelijk. Korting voor langer verblijf. Geschikt voor minder validen.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Zenderen kann 7 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 66,25 übernachten.

 english This accommodation in Zenderen can accommodate up to 7 guests, rate for a stay starts at € 66,25 (about $71.86 US Dollar or £55.63 British Pound Sterling based on today's 21.07.2024 exchange rate).

 español De Zeilker en Zenderen es apto para un maximo de 7 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 66,25.

laatste wijziging 29-11-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Zeilker
7625SJ Zenderen
Zeilkerweg 1
+31742667647
+31657993397 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Zenderen

De Zeilker - Zenderen Overijssel gemeente Borne

Alle accommodaties in Zenderen

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

19.4.2013 - Fantastische kamer en zeer gastvrij ontvangst. 27.5.2014 - Chris, Marieke, Johan en Marianne maandag, 26 mei 2014 16:07 We hebben 2 nachten genoten op deze bijzonder mooie plek. Prachtig weer, voor een prachtige gelegenheid; Het huwelijk van onze dochter en schoonzoon. Ons verblijf hier heeft deze bijzondere gebeurtenis helemaal -af- gemaakt. We hebben met volle teugen genoten! Dank ook voor het heel vroeg geserveerde ontbijt op zaterdag en het uitgebreide heerlijke ontbijt zondag. Dat gaf een echt vakantiegevoel en de gelegenheid om rustig na te praten over de mooie huwelijksdag.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Zeilker juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!