« Zeerijp - bed and breakfast bij De Kleine Antonius, overnachten voor EUR 75,00.

De Kleine Antonius - Zeerijp

Overnachten in Zeerijp.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Slapen in een kerkorgel De Kleine Antonius. Slapen in een heus kerkorgel. Zoekt u een originele plek om te overnachten op het Groninger land? Iets bijzonders? Iets met sfeer, klein en intiem? Kom naar Zeerijp om te slapen in een heus kerkorgel! Geniet van het Groningse landschap, fiets door de kleine pittoreske dorpjes, ga winkelen in de gezellige stad Groningen en kom dan naar B&B Slapen in het orgel. Zet een kopje koffie of thee en trek u daarna lekker terug in dit unieke privedomeintje. In het knusse kamertje van de organist komt u helemaal tot rust. U heeft hier een heerlijk uitzicht over de weilanden. Eten kan in een van de restaurantjes in de buurt en na een heerlijk diner stapt u in het kerkorgel waar u de nacht doorbrengt tussen de orgelpijpen. De volgende ochtend staat er een eerlijk en puur ontbijt voor u klaar en daarna begint u herboren aan de nieuwe dag! Slapen in het kerkorgel is een unieke ervaring, waar u vast en zeker nog vaak met genoegen op terug zult kijken, De Kleine Antonius te Zeerijp is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 75,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Zeerijp kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 75,00 übernachten.

 english This accommodation in Zeerijp can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 75,00 (about $81.69 US Dollar or £63.23 British Pound Sterling based on today's 20.07.2024 exchange rate).

 español De Kleine Antonius en Zeerijp es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 75,00.

laatste wijziging 05-05-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van mei 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Kleine Antonius
9914PG Zeerijp
Borgweg 32
+31596573993
+31624648225 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Zeerijp

De Kleine Antonius - Zeerijp Groningen gemeente Loppersum

Alle accommodaties in Zeerijp

Bezienswaardigheden in Zeerijp: De molen De Leeuw uit het jaar 1865 (Borgweg 59, 9914PD Zeerijp).

Door de afstand van 10 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Zeerijp ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Kleine Antonius juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!