« Zeegse - bed and breakfast bij De Clinge, overnachten voor EUR 35,00.

De Clinge - Zeegse

Overnachten in Zeegse.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Gelegen in het Nationaal Park Drentsche Aa. Tussen Zuidlaren en Vries. Eenvoudige kamers, elk met douche en toilet. Eenpersoonsbedden. U kunt niet langer daqn 1 maand tevoren reserveren, tenzij u met een grote groep komt. Veel Pieterpadlopers komen hier overnachten. Meer informatie vindt u op onze website, De Clinge te Zeegse is geschikt voor maximaal 24 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

We hebben enkele kamers die geschikt zijn voor mindervaliden: geen drempels, beugels bij het toilet en eventueel een douchestoel, brede deuropeningen. Meer informatie vindt u op onze website.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Zeegse kann 24 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 35,00 übernachten.

 english This accommodation in Zeegse can accommodate up to 24 guests, rate for a stay starts at € 35,00 (about $40.76 US Dollar or £29.60 British Pound Sterling based on today's 25.10.2021 exchange rate).

 español De Clinge en Zeegse es apto para un maximo de 24 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 35,00.

laatste wijziging 14-08-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Clinge
9483TT Zeegse
Schapedrift 7
+31592580302
B&B Zeegse

De Clinge - Zeegse Drenthe gemeente Tynaarlo

Alle accommodaties in Zeegse

Wandelroutes in deze streek: De Knapzakroute K21 Tynaarlo - Zeegse met een lengte van 14 km.

Dit overnachtingsadres in de plaats Zeegse ligt in de buurt van het Drenthepad. Het Drenthepad is een streekpad door de provincie Drenthe, een wandelroute van totaal 324 km o.a. langs de bekende grafheuvels en hunebedden.

Door de afstand van 300 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Zeegse ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Clinge juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!