« Zaandijk - bed and breakfast bij Herberg De Waakzaamheid, overnachten voor EUR .

Herberg De Waakzaamheid - Zaandijk

Overnachten in Zaandijk.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Herberg met vijf slaapkamers open vanaf ? - bekend van Het Mooiste Pand Van Nederland, Herberg De Waakzaamheid te Zaandijk is geschikt voor maximaal 10 personen, de huurprijs voor deze accommodatie is op aanvraag.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Zaandijk kann 10 Personen beherbergen, die Kosten für Übernachtungen sind auf Anfrage beim Anbieder.

 english This accommodation in Zaandijk can accommodate up to 10 guests, the rates of this over night accomodation are on request.

 español Herberg De Waakzaamheid en Zaandijk es apto para un maximo de 10 personas, el alquiler para este alojamiento está a petición.

laatste wijziging 10-05-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van mei 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Herberg De Waakzaamheid
1544BL Zaandijk
Lagedijk 150
+31756706034
B&B Zaandijk

Herberg De Waakzaamheid - Zaandijk Noord Holland gemeente Zaanstad

Alle accommodaties in Zaandijk

Bezienswaardigheden in Zaandijk: Het dorp De Zaanse Schans meteen tegenover Zaandijk bij de Julianabrug. De diverse molens in de buurt zoals de Kat en de De Huisman aan de Kalverringdijk.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Herberg De Waakzaamheid juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!