« Workum - bed and breakfast bij B&B Welgelegen, overnachten voor EUR 11,00.

B&B Welgelegen - Workum

Overnachten in Workum.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Welgelegen is perfect gelegen aan de Elfstedentocht route, tussen Workum en Hindeloopen nabij het IJsselmeer in Friesland. Het is een unieke plek om te overnachten op het Friese platteland. Bij onze camping en bed en breakfast van Welgelegen, gelegen aan de Elfstedentocht route, heb je verschillende overnachtingsmogelijkheden in en bij de gerestaureerde, voormalige stolpboerderij. Zo kun je verblijven in een van de bed en breakfast kamers, vakantiehutten of in een bijzondere pipowagen. Daarnaast ben je van harte welkom met je camper, caravan of tent. Welgelegen is een perfecte plek om te overnachten als je de Elfstedentocht route of de Zuiderzeeroute volgt. Wij ontvangen veel surfers, kiters, fietsers van de Elfstedentocht route, wandelaars en gezinnen. Bij Welgelegen geniet je van het pure buitenleven. Velen hebben de weg naar Welgelegen al gevonden door de Elfstedentocht route. Je bent te gast bij Cobie, Ryan en Ian. Wij staan graag voor je klaar en bieden je een prettig verblijf, een gemoedelijke sfeer en veel gezelligheid. De camping is van 15 maart tot 31 oktober geopend. De bed en breakfast is het hele jaar geopend, B&B Welgelegen te Workum is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 11,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Kijk voor specialle aanbiedingen op de site www.welgelegen-workum.nl.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Workum kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 11,00 übernachten.

 english This accommodation in Workum can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 11,00 (about $11.94 US Dollar or £9.41 British Pound Sterling based on today's 27.02.2024 exchange rate).

 español B&B Welgelegen en Workum es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 11,00.

laatste wijziging 25-04-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Welgelegen
8711HK Workum
Lange Leane 11
+31514522442
+31612153202 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Workum

B&B Welgelegen - Workum Friesland (Fryslân) gemeente Nijefurd

Alle accommodaties in Workum

Workum (Warkum) is één van de Friese 11 steden. Bezienswaardigheden: De oude Waag (Warkums Erfskip) en de Gertrudiskerk met de gildebaren.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!

• 25.4.2016 We waren heerlijk wezen Suppen het is echt een prachtige omgeving om dat te doen vooral door Hindeloopen. Komen zeker nog eens terug Jan en Petra.


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Welgelegen juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!