« Winterswijk Ratum - bed and breakfast bij De Borg B&B en appartementen, overnachten voor EUR 25,00.

De Borg B&B en appartementen - Winterswijk Ratum

Overnachten in Winterswijk Ratum.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Bed and Breakfast en appartementen in Winterswijk Ratum. Een luxe, royale kamer met keuken, eigen badkamer, fijn bed en u doet de tuindeur open en hebt een eigen terras waar u uitkijkt op het glooiende landschap. Tv en wifi aanwezig. Ideaal om te fietsen en wandelen, 4 km vanaf de groene duitse grens en 4 km vanaf het dorp Winterswijk. Het Naoberpad en de Buurtschappenroute, u kunt zo starten, De Borg B&B en appartementen te Winterswijk Ratum is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 25,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

3 overnachtingen met ontbijt euro 187,50.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Winterswijk Ratum kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 25,00 übernachten.

 english This accommodation in Winterswijk Ratum can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 25,00 (about $27.23 US Dollar or £21.08 British Pound Sterling based on today's 20.07.2024 exchange rate).

 español De Borg B&B en appartementen en Winterswijk Ratum es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 25,00.

laatste wijziging 18-05-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van mei 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Borg B&B en appartementen
7106EA Winterswijk Ratum
Rotweg 8
+31543562279
+31639107069 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Winterswijk Ratum

De Borg B&B en appartementen - Winterswijk Ratum Gelderland gemeente Winterswijk

Alle accommodaties in Winterswijk Ratum

Door de afstand van 25 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Winterswijk Ratum ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Borg B&B en appartementen juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!