« Winterswijk Kotten - bed and breakfast bij De Scharrelhof, overnachten voor EUR 37,50.

De Scharrelhof - Winterswijk Kotten

Overnachten in Winterswijk Kotten.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

In het mooie nationale landschap van Winterswijk ligt De Scharrelhof deze ligt aan het einde van een eigen weg dus genieten van de heerlijke rust. Zin om eropuit te gaan? Er zijn diverse fraaie wandel- en fietsroutes of koetsiers- en ruiterpaden. Zeker een bezoekje waard zijn de unieke Steengroeve, de adembenemende tuinen van Rosenhaege, Villa Mondriaan en de vele kleurrijke wijngaarden. Wij zijn het gehele jaar geopend, De Scharrelhof te Winterswijk Kotten is geschikt voor maximaal 26 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 37,50.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Kijk op onze site www.Scharrelhof.nl voor het Buurtschappen arrangement of voor het Winterswijksgoudarrangement. Er zijn voor de B&B 7 kamers met ook eigen badkamer. Voor de groepen zijn er 10 slaapkamers totaal 26 personen.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Winterswijk Kotten kann 26 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 37,50 übernachten.

 english This accommodation in Winterswijk Kotten can accommodate up to 26 guests, rate for a stay starts at € 37,50 (about $39.83 US Dollar or £31.71 British Pound Sterling based on today's 07.12.2023 exchange rate).

 español De Scharrelhof en Winterswijk Kotten es apto para un maximo de 26 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 37,50.

laatste wijziging 06-11-2014
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2014: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Scharrelhof
7107AD Winterswijk Kotten
Vosseveldseweg 19
+31543514436
+31622680582 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Winterswijk Kotten

De Scharrelhof - Winterswijk Kotten Gelderland gemeente Winterswijk

Alle accommodaties in Winterswijk Kotten

Door de afstand van 1 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Winterswijk Kotten ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Scharrelhof juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!