« Winssen - bed and breakfast bij Het Hoogh Huys, overnachten voor EUR 85,00.

Het Hoogh Huys - Winssen

Overnachten in Winssen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Af en toe kom je op een plekje waar alles bij elkaar komt. Het hoogh Huys staat voor zo'n ervaring. Een imposant pand dat tot de verbeelding spreekt met een achterhuis waar je heerlijk kunt snuffelen tussen curiosa. Een sfeervolle B&B met eigen opgang en twee prachtige kamers met badkamers ensuite. Daarnaast heeft de B&B een ktchenette en een grote gastenliving vol tijdschriften. Gasten kunnen ook de tuinen in en ontbijten in onze gerestaureerde kas/orangerie tussen bloemen en eigen geteelde groenten en kruiden. Stelt u zich eens voor, de tomaatjes zo van de pant op uw bord met een kop verse muntthee. De omgeving nodigt ook uit tot fietsen en wandelen. Winssen aan de Waal is een perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van het land van Maas en Waal, de Betuwe, Nijmegen en Arnhem, Het Hoogh Huys te Winssen is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 85,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Weekenden van april t/m oktober minimum 2 nachten.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Winssen kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 85,00 übernachten.

 english This accommodation in Winssen can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 85,00 (about $88.75 US Dollar or £71.90 British Pound Sterling based on today's 17.05.2022 exchange rate).

 español Het Hoogh Huys en Winssen es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 85,00.

laatste wijziging 13-01-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van januari 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Het Hoogh Huys
6645BC Winssen
Leegstraat 14
+31487524190
+31651705187 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Winssen

Het Hoogh Huys - Winssen Gelderland gemeente Beuningen

Alle accommodaties in Winssen

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Het Hoogh Huys juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!