« Wijk Aan Zee - bed and breakfast bij Pension t Haasduin, overnachten voor EUR 48,00.

Pension t Haasduin - Wijk Aan Zee

Overnachten in Wijk Aan Zee.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Comfortabele kamers met douche, toilet en wastafel, TV/DVD, koelkast, magnetron, waterkoker, koffie en thee en adapter voor internet. Ontbijt in grote gezellige woonkamer. Dit mooie pension ligt aan de Dorpsweide en heeft diverse terrassen in een fraaie tuin. Alkmaar en de kaasmarkt ligt in de buurt. Wat zeeggen de gasten: Mijn vriendin en ik bezochten dit pension de afgelopen twee dagen en waren / zijn onder de indruk van de warme ontvangst, de prachtige kamers, zeer schoon en zeer smaakvol ingericht, het prima ontbijt, al je wensen worden vervuld! Kortom een aanrader, ook biten zitten op terras en in de tuin is mogelijk. Echt thuis komen, zo zou ik het willen omschrijven. Truus en Edith, Pension t Haasduin te Wijk Aan Zee is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 48,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Wijk Aan Zee kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 48,00 übernachten.

 english This accommodation in Wijk Aan Zee can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 48,00 (about $52.07 US Dollar or £41.12 British Pound Sterling based on today's 26.05.2024 exchange rate).

 español Pension t Haasduin en Wijk Aan Zee es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 48,00.

laatste wijziging 27-08-2011
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2011: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Pension t Haasduin
1949AP Wijk Aan Zee
Julianaweg 71b
+31251374763
+31624949486 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Wijk Aan Zee

Pension t Haasduin - Wijk Aan Zee Noord Holland gemeente Beverwijk

Alle accommodaties in Wijk Aan Zee

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Pension t Haasduin juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!