« Wijdenes - bed and breakfast bij Op Locatie met Smaak, overnachten voor EUR .

Op Locatie met Smaak - Wijdenes

Overnachten in Wijdenes.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

De ruime zolder etage (100 m2) is geschikt als bed and breakfast. Er staan 2 vaste bedden, 1 slaapbank en er kan een bed worden bijgeplaatst. Er is een keukentje met koelkast, toilet en op de eerste etage een eigen douche met wastafel. Een prima plek om te slapen, maar ook bij slecht weer muziek te luisteren, Tv te kijken, een boek te lezen of spelletjes te doen. Kinderen zijn welkom! De tuin kan gebruikt worden, om in te zitten, spelen of om te helpen hem nog mooier te maken. Er zijn verschillende zitjes met vuurpot aanwezig. Er is een fietsenstalling en eventueel kan de wasmachine en droger gebruikt worden. Fietsen zijn te leen of te huur bij de firma Dekker. In het dorp zijn 2 restaurants, een Spar en een kroeg. Draadloos internet aanwezig, het max. aantaal personen voor Op Locatie met Smaak te Wijdenes is niet bekend, informatie over het aantaal personen kunt u aanvragen per mail of telefonisch, de huurprijs voor deze accommodatie is ook op aanvraag.

 deutsch Es ist nicht bekannt mit wieviel Personen man übernachten kann, die Kosten für Übernachtungen sind auf Anfrage beim Anbieder.

 english The room capacity of this lodge is unknown, the rates of this over night accomodation are on request.

 español El numero maximo de personas para alquilar Op Locatie met Smaak en Wijdenes es desconocido, el alquiler para este alojamiento está a petición.

laatste wijziging 15-09-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van september 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Op Locatie met Smaak
1608EL Wijdenes
Kerkbuurt 59
+31629516419 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Wijdenes

Op Locatie met Smaak - Wijdenes Noord Holland gemeente Drechterland

Alle accommodaties in Wijdenes

Dit overnachtingsadres in de plaats Wijdenes ligt nabij het Zuiderzeepad. Het Zuiderzeepad is een Lange Afstand Wandelpad (LAW 8) rondom het Ijsselmeer met een lengte van ca. 400 km. Het pad volgt de oorspronkelijke kustlijn van de Zuiderzee. Bij een wandeling langs het Zuiderzeepad behoort zonder meer een bezoek aan het Zuiderzeemuseum - Zuiderzeemuseum, 1601 LA Enkhuizen, Wierdijk 12-22.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Op Locatie met Smaak juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!