« Wijckel - bed and breakfast bij B&B Gaasterland Hoeve, overnachten voor EUR 75,00.

B&B Gaasterland Hoeve - Wijckel

Overnachten in Wijckel.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

B&B Gaasterlandhoeve in Wijckel is een comfortabele Bed & Breakfast met een 2-persoonskamer en een 5-persoonskamer. U maakt gebruik van een gemeenschappelijke badkamer met toilet, douche en bad, ontbijtruimte en terras. Voor een dagje varen, een wandeling, motor-, wieler- of fietstocht of een dagrit met uw eigen paard in de Gaasterlandse bossen is onze B&B de uitgelezen plek. Door de gunstige ligging zijn vele bestemmingen eenvoudig te bereiken, B&B Gaasterland Hoeve te Wijckel is geschikt voor maximaal 7 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 75,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Wijckel kann 7 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 75,00 übernachten.

 english This accommodation in Wijckel can accommodate up to 7 guests, rate for a stay starts at € 75,00 (about $76.46 US Dollar or £63.29 British Pound Sterling based on today's 09.08.2022 exchange rate).

 español B&B Gaasterland Hoeve en Wijckel es apto para un maximo de 7 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 75,00.

laatste wijziging 17-05-2011
Actualiteit-score voor deze vermelding van mei 2011: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Gaasterland Hoeve
8563AL Wijckel
Heerenhoogweg 11
+31514593717
+31653778474 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Wijckel

B&B Gaasterland Hoeve - Wijckel Friesland (Fryslân) gemeente Gaasterland-Sloten (Gaasterlân-Sleat)

Alle accommodaties in Wijckel

Dit overnachtingsadres in de plaats Wijckel ligt nabij het Zuiderzeepad. Het Zuiderzeepad is een Lange Afstand Wandelpad (LAW 8) rondom het Ijsselmeer met een lengte van ca. 400 km. Het pad volgt de oorspronkelijke kustlijn van de Zuiderzee. Bij een wandeling langs het Zuiderzeepad behoort zonder meer een bezoek aan het Zuiderzeemuseum - Zuiderzeemuseum, 1601 LA Enkhuizen, Wierdijk 12-22.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Gaasterland Hoeve juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!