« Wijchen - bed and breakfast bij B&B de Valendries, overnachten voor EUR 60,00.

B&B de Valendries - Wijchen

Overnachten in Wijchen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Het comfortabele volledig ingericht vakantieadres voor max 4 personen bevindt zich in de oudste wijk van de gemeente Wijchen, aan de voet van de Valendriese heuvels en aan de oever van het Wijchens meer. U verblijft op loopafstand van het gezellige (winkel)centrum van Wijchen, met o.a. zijn kasteel, het museum, het theater, de bioscoop en volop eetgelegenheden. Ook het openbaar vervoer (trein/bus) is op loopafstand. Maak uw vakantie nog completer en reserveer onze JACUZZI waarin u zich heerlijk kunt ontspannen, na een wandeltocht of fietsdag in een natuur en cultuur rijke omgeving. Ook de fietsen kunt u bij ons huren. Ontbijt op verzoek, B&B de Valendries te Wijchen is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 60,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Met 2 personen kunt u al voor 60 euro verblijven. Met 4 personen (aparte slaapkamer en separate huiskamer met 2 persoonsbedbank)maakt totaal 100 euro. Wilt u gebruik van van onze Jacuzzi of fietsen, dat kan ook. Meer informatie zie onze site weekendje-wijchen.nl.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Wijchen kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 60,00 übernachten.

 english This accommodation in Wijchen can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 60,00 (about $64.41 US Dollar or £50.70 British Pound Sterling based on today's 18.06.2024 exchange rate).

 español B&B de Valendries en Wijchen es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 60,00.

laatste wijziging 14-02-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B de Valendries
6602GK Wijchen
Valendrieseweg 32
+31621564887 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Wijchen

B&B de Valendries - Wijchen Gelderland gemeente Wijchen

Alle accommodaties in Wijchen

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B de Valendries juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!