« Wichmond - bed and breakfast bij Hotel California, overnachten voor EUR 55,00.

Hotel California - Wichmond

Overnachten in Wichmond.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Aan de rand van het dorp Wichmond, een van de vele kleine kernen van de gemeente Bronckhorst in de Achterhoek, vindt u Hotel California. In dit vrijstaande huisje, voorzien van alle comfort, kunt u volop genieten van uw rust en uw privacy na een dag wandelen of fietsen in de omgeving, Hotel California te Wichmond is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 55,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Wichmond kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 55,00 übernachten.

 english This accommodation in Wichmond can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 55,00 (about $61.16 US Dollar or £49.51 British Pound Sterling based on today's 29.05.2020 exchange rate).

 español Hotel California en Wichmond es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 55,00.

laatste wijziging 01-06-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van juni 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Hotel California
7234SM Wichmond
Dorpsstraat 27
+31575441278
+31623764541 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Wichmond

Hotel California - Wichmond Gelderland gemeente Bronckhorst

Alle accommodaties in Wichmond

Dit overnachtingsadres in Wichmond ligt in de buurt van het LAW 2 Trekvogelpad. Het Trekvogelpad loopt van Bergen aan Zee in Noord Holland tot aan de Duitse grens bij Enschede, een route van 380 km midden door Nederland o.a. over de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

Door de afstand van 4 Km van het Pieterpad is deze accommodatie in Wichmond eventueel geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Hotel California juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!