« Wichmond - bed and breakfast bij De Kovel, overnachten voor EUR 50,00.

De Kovel - Wichmond

Overnachten in Wichmond.

Binnen de laatste 24 uur toonden 5 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

2 kamers in een apart woongedeelte met eigen ingang, korting bij meerdere overnachtingen. Hond en paard zijn van harte welkom. De Kovel te Wichmond ligt 10 kilometer ten zuiden van Zutphen. Kasteel Hackfort ligt op 2 kilometer van de boerderij, De Kovel te Wichmond is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 50,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Wichmond kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 50,00 übernachten.

 english This accommodation in Wichmond can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 50,00 (about $55.65 US Dollar or £45.16 British Pound Sterling based on today's 29.05.2020 exchange rate).

 español De Kovel en Wichmond es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 50,00.

laatste wijziging 21-04-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van april 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Kovel
7234SR Wichmond
Lankhorsterstraat 3
+31615874203 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Wichmond

De Kovel - Wichmond Gelderland gemeente Bronckhorst

Alle accommodaties in Wichmond

Dit overnachtingsadres in Wichmond ligt in de buurt van het LAW 2 Trekvogelpad. Het Trekvogelpad loopt van Bergen aan Zee in Noord Holland tot aan de Duitse grens bij Enschede, een route van 380 km midden door Nederland o.a. over de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Kovel juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!