« Wervershoof - bed and breakfast bij Shire Bed en Brerakfast, overnachten voor EUR 35,00.

Shire Bed en Brerakfast - Wervershoof

Overnachten in Wervershoof.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Gevestigd in een prachtige villa op loopafstand van het Ijsselmeer is Shire B&B een luxe accommodatie. De kamers zijn voorzien van heerlijke bedden, minibar, TV, dolce gusto en een eigenbadkamer met dikke badjassen en verzorgings producten. Kamerprijzen zijn inclusief ontbijt, Shire Bed en Brerakfast te Wervershoof is geschikt voor maximaal 10 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Wilt u een mooie vaartocht maken in de omgeving. Dat kan: exclusief voor Shire brengt ome Johan u naar de mooiste plekken. Kijk op de site voor de details en prijzen.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Wervershoof kann 10 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 35,00 übernachten.

 english This accommodation in Wervershoof can accommodate up to 10 guests, rate for a stay starts at € 35,00 (about $37.97 US Dollar or £29.98 British Pound Sterling based on today's 26.05.2024 exchange rate).

 español Shire Bed en Brerakfast en Wervershoof es apto para un maximo de 10 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 35,00.

laatste wijziging 02-06-2011
Actualiteit-score voor deze vermelding van juni 2011: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Shire Bed en Brerakfast
1693DC Wervershoof
De Gouw 8
+31228785069
+31641510723 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Wervershoof

Shire Bed en Brerakfast - Wervershoof Noord Holland gemeente Wervershoof

Alle accommodaties in Wervershoof

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Shire Bed en Brerakfast juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!