Overnachten in Weert

3 adressen om te slapen. Overnachtingen kunnen geboekt worden zonder commissie of registratie door derden, altijd rechtstreeks bij de verhuurder. Alle benodigde gegevens hiervoor zijn toegankelijk. Websites van accommodaties zijn bereikbaar via de zoekfunctie die op iedere pagina aanwezig is.

(Advertentie) Grote keuze aan B&B's en hotels in Weert bij Booking

 Doe mee aan onze actie op Twitter, verdien een gratis overnachting in een B&B, lees de voorwaarden

Bed and Breakfast on the Road gelokaliseerde resultaten met alle B&B's in de omgeving, grensoverschrijdend voor Belgiƫ en Nederland. Reeds gezien? Veel recente B&B aanbiedingen

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

Huis Duistervoorde te Twello: Bed & Breakfast en trouwlocatie. Bezoek onze site voor meer informatie. www.huisduistervoorde.nl meer

Bed en Brood Bij de Bataaf te Zetten: Extra info Voor mindervaliden hebben wij diverse aanpassingen Zo hebben wij een invalidentoilet met steunen De douche is vrij inrijdbaar en er is een douchestoel Ook de wastafel is met een rolstoel onderrijdbaar Prijzen 1 persoon 70 nacht 2 personen 80 nacht Dit is inclusief ontbijt meer

Overnachtingsadressen in Weert in de gelijknamige gemeente Weert - provincie Limburg

  accommodatie Abdij Maria Hart te Weert laatste wijziing 02-03-2016    Abdij Maria Hart 
6001EB Weert
Maasstraat 17
+31495453045
  B&B Weert

Bent u op zoek naar een bed & breakfast in Midden-Limburg? Voor uzelf, uw gezin of als groep? Boek dan nu een verblijf in ons gastenhuis! Vanuit ons gastvrij apostolaat beschikt ons monumentale klooster aan de Maasstraat in het centrum van Weert over verschillende faciliteiten waaronder gastenkamers, een conferentieruimte en de rustgevende kloostertuin. Het gastenhuis staat volledig ter beschikking van ons gastvrij apostolaat. U bent van harte welkom. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om te reserveren. Ons gastenhuis beschikt over acht eenpersoonskamers en zeven tweepersoonskamers. Alle kamers beschikken over eigen sanitair. De maaltijden worden geserveerd in de eetzaal. Tijdens uw verblijf kunt u gebruikmaken van de televisiekamer, bibliotheek en de kloostertuin. Ook kunt u - vrijblijvend, niet verplicht - met ons meevieren en -bidden in de kapel. Er is gratis wifi beschikbaar. U verblijft in een oase van rust middenin het centrum van Weert. Abdij Maria Hart is geschikt voor max. 22 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 30,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € €

  accommodatie Bed & Bix te Weert laatste wijziing 11-06-2013    Bed & Bix 
6005NE Weert
Breybaan 38
+31495552233
+31644313383 (Mobiel / Whatsapp)
  B&B Weert

Gastenverblijf met 2 kamers in woonboerderij en Paardenverblijf (twee ruime stallen beschikbaar), sfeervol onderkomen voor een of meerdere nachten, koffie en thee staat voor u klaar. Paard of pony overnachting all-in is 15 euro per nacht. Bed & Bix is geschikt voor max. 4 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 55,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € €

  accommodatie St. Jozefhoeve te Weert laatste wijziing 13-07-2009    St. Jozefhoeve 
6006VR Weert
Laurabosweg 4
+31495518591
  B&B Weert

De St.Jozefhoevegelegen langs het Pelgrimspad bij park Kempen Broek en is een groepsaccommodatie. St. Jozefhoeve is geschikt voor max. 25 personen. De kosten voor overnachtingen zijn vanaf € 850,00 per nacht.

Prijsniveau van deze accommodatie: € € € €

Afstand naar alternatieve accommodaties in een plaats in de buurt van Weert, waar budget overnachtingen aange­boden worden:

Asten (ca. 18 km naar Asten)
Budel (ca. 14 km naar Budel)
Ell (ca. 10 km naar Ell)
Gastel (ca. 18 km naar Gastel)
Grathem (ca. 19 km naar Grathem)
Heythuysen (ca. 19 km naar Heythuysen)
Hunsel (ca. 13 km naar Hunsel)
Maarheeze (ca. 13 km naar Maarheeze)
Nederweert (ca. 7 km naar Nederweert)
Nederweert Eind (ca. 16 km naar Nederweert Eind)
Neeritter (ca. 14 km naar Neeritter)
Ospel (ca. 10 km naar Ospel)
Soerendonk (ca. 15 km naar Soerendonk)
Someren (ca. 15 km naar Someren)
Someren Heide (ca. 13 km naar Someren Heide)
Sterksel (ca. 15 km naar Sterksel)
Stramproy (ca. 7 km naar Stramproy)
Thorn (ca. 18 km naar Thorn)

Fietsroutes in de omgeving van Weert binnen een straal van 10 km:

  1. Kruis en Moeselpeel Route
  2. Weerterbos Route

Wandelroutes in de omgeving van Weert binnen een straal van 10 km:

  1. Kastelen en Grathemer Route
  2. Rietbeek en Houtsberg Route
  3. Zomerven Route

Ziekenhuizen en Poliklinieken

  1. St.Jans Gasthuis, 6001BE Weert, Vogelsbleek 5

Het weer in Weert van 23.9.2023 22:10

De temperatuur in Weert is 9,3°C. De luchtvochtigheid is 97%. De windsnelheid is 3,6 km per uur met uitlopers tot 7,9 km per uur, de wind waait uit Zuid. Neerslag: Geen informatie.

Bed and Breakfast Weert, betaalbaar en goedkoop overnachten! Missen wij een B&B in Weert of in de omgeving, laat het ons weten of meld u zelf aan.