« Warffum - bed and breakfast bij Herberg de Wittemus, overnachten voor EUR 32,00.

Herberg de Wittemus - Warffum

Overnachten in Warffum.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Herberg De Wittemus is een pleisterplaats voor fietsers, wandelaars, natuurliefhebbers en rustzoekers. Wij zijn aangesloten bij Vrienden op de Fiets. Deze organisatie zorgt voor een goed onderkomen voor fietsers en wandelaars. De herberg is zeer sfeervol en is in 1912 gebouwd. Er hangt een huiselijke sfeer. Deze Bed and Breakfast accommodatie ligt in het prachtige wierdendorp Warffum. We hebben een zeer fraai openluchtmuseum Het Hoogeland. De bekende open tuin van Els de Boer. Staatsbosbeheer verzorgt dagexcursies naar het eiland Rottum vanuit Noordpolderzijl, slechts 6 km. van Warffum gelegen. In de omgeving staan mooie borgen, waaronder de Menkemaborg in Uithuizen. Deze streek straalt rust en ruimte uit. Er zijn verschillende eetgelegenheden in Warffum, Herberg de Wittemus te Warffum is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 32,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Roken toegestaan, vervoer voor wadlopers in overleg mogelijk naar Noordpolderzijl.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Warffum kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 32,00 übernachten.

 english This accommodation in Warffum can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 32,00 (about $34.58 US Dollar or £28.19 British Pound Sterling based on today's 04.04.2020 exchange rate).

 español Herberg de Wittemus en Warffum es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 32,00.

laatste wijziging 15-11-2010
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2010: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Herberg de Wittemus
9989BM Warffum
Pastorieweg 16
+31595422770
+31643676935 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Warffum

Herberg de Wittemus - Warffum Groningen gemeente Eemsmond

Alle accommodaties in Warffum

Bezienswaardigheden: Het openluchtmuseum Het Hoogeland (Schoolstraat 4, 9989AG Warffum). O.a een schoolgebouw, een dorpskroeg van rond 1850 en een kosterij, totaal ca. 20 gebouwen midden in het centrum van Warffum. Verdere toeristische informatie over de omgeving is verkrijgbaar bij de locale VVV-Kantoren of bij de locale VVV-Servicepunten.

Door de afstand van 6 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Warffum ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Herberg de Wittemus juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!