« Vuren - bed and breakfast bij Kerkje aan de Waaldijk, overnachten voor EUR 50,00.

Kerkje aan de Waaldijk - Vuren

Overnachten in Vuren.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Een bijzondere Bed & Breakfast in een uniek gebouw op een schitterende locatie en in een prachtige en inspirerende omgeving in Vuren, Gelderland. Vuren ligt tussen Gorinchem en Zaltbommel aan de Waal. De Bed & Breakfast is gevestigd in een kerkgebouw. Deze kerk is een restant is van de oude lintbebouwing op de dijk in een buitenbocht van de rivier de Waal. De B&B ligt ongeveer 2 km buiten het dorp Vuren. In de Kerk, een z.g. Waterstaatskerkje, zijn 4 appartementen gebouwd en 2 van die appartementen zijn tegenwoordig beschikbaar voor gasten. De B&B appartementen hebben volledig ingerichte zitkamers op de verdieping. Met een trap in ieder appartement komt u op de begane grond in de slaapkamers waar kan worden gekozen voor slapen of in 2 eenpersoonsbedden of in 1 tweepersoonsbed. Tussen de slaapkamers is de badkamer. Ieder appartement heeft toegang tot een balkon, wat bijna om de hele kerk heen loopt. De woonkamer is voorzien van digitale TV en radio. De B&B heeft draadloos internet. De appartementen kunnen afzonderlijk of als geheel worden gehuurd door bijvoorbeeld grotere groepen of ouders met kinderen, Kerkje aan de Waaldijk te Vuren is geschikt voor maximaal 6 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 50,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Vuren kann 6 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 50,00 übernachten.

 english This accommodation in Vuren can accommodate up to 6 guests, rate for a stay starts at € 50,00 (about $53.55 US Dollar or £42.30 British Pound Sterling based on today's 21.06.2024 exchange rate).

 español Kerkje aan de Waaldijk en Vuren es apto para un maximo de 6 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 50,00.

laatste wijziging 23-01-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van januari 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Kerkje aan de Waaldijk
4214LD Vuren
Waaldijk 125
+31183634877
+31653716984 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Vuren

Kerkje aan de Waaldijk - Vuren Gelderland gemeente Lingewaal

Alle accommodaties in Vuren

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Kerkje aan de Waaldijk juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!