« Vriescheloo - bed and breakfast bij Diedeldaintjen, overnachten voor EUR 40,00.

Diedeldaintjen - Vriescheloo

Overnachten in Vriescheloo.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bed and Breakfast Diedeldaintjen, B&B plus, dat is de omschrijving van ons gastenverblijf Diedeldaintjen. Op het platteland, aan het kanaal, in een ontspannen sfeer genieten van de gastvrijheid, rust en lekker eten. Wij serveren verse broodjes en zoveel mogelijk streekproducten. Diedeldaintjen is gevestigd in het voorhuis en toegankelijk via een eigen entree. Het gastenverblijf bestaat uit een ruime, sfeervol ingerichte slaapkamer met twee hotel kwaliteit boxspring bedden. U hebt de beschikking over een ruimtelijke woonkamer met luxe (bed)bank, salontafel, een eethoekje, een kleine koelkast, waterkoker, Dolce Gusto koffiemachine en een combimagnetron. De moderne badkamer met douche, wastafel en toilet is voor u privé. Er is een internetaansluiting, en een televisie met ingebouwde Dvd-speler. Ook oud Hollandse spelletjes ontbreken niet. Uiteraard kunt u uw auto probleemloos parkeren. Motoren en fietsen kunt u veilig in onze schuur stallen. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het prachtige, afwisselende landschap. Het gebied leent zich bij uitstek voor fiets- en wandeltochten en de visliefhebbers kunnen voor de deur een hengeltje uitgooien. Het gastenverblijf is rookvrij, Diedeldaintjen te Vriescheloo is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 40,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Vriescheloo kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 40,00 übernachten.

 english This accommodation in Vriescheloo can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 40,00 (about $41.72 US Dollar or £34.46 British Pound Sterling based on today's 02.07.2022 exchange rate).

 español Diedeldaintjen en Vriescheloo es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 40,00.

laatste wijziging 02-10-2016
Actualiteit-score voor deze vermelding van oktober 2016: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Diedeldaintjen
9699TK Vriescheloo
B L Tijdensweg 13
+31597857726
+31614939530 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Vriescheloo

Diedeldaintjen - Vriescheloo Groningen gemeente Bellingwedde

Alle accommodaties in Vriescheloo

Bezienswaardigheden in Vriescheloo: Molen De Korenbloem uit 1895 (Wedderweg 25a, 9699RA Vriescheloo )

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Diedeldaintjen juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!