« Voorthuizen - bed and breakfast bij B&B Het Zeumerhuus, overnachten voor EUR 35,00.

B&B Het Zeumerhuus - Voorthuizen

Overnachten in Voorthuizen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Bed and Breakfast Het Zeumerhuus is prachtig gelegen aan het recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen bij Barneveld. Vanuit Het Zeumerhuus staat u in 2 minuten op Zeumeren aan de waterplas, waar u tijdens een wandeling kunt genieten van de vaste bewoners van de plas. Op uw wandeling rondom de plas komt u ze allen tegen: De zwanen met hun jongen, verschillende meerkoeten, eenden, ijsvogels en wanneer u opeens water hoort kletteren kunt u misschien nog net een grote karper ontdekken die een luchtje schept. Heerlijk ontspannen en dan na de wandeling weer terug naar Het Zeumerhuus voor een heerlijk kopje koffie. In het Zeumerhuus vindt u alles wat u nodig heeft. Een gezellige warme huiskamer met keukentje, tv en de stamtafel, waar elke dag het ontbijt vers en gezellig aangekleed wordt geserveerd. Slapen op onze goede kwaliteit boxsprings met fris en schoon beddegoed. Schone handdoeken en een heerlijk stukje zeep voor het douchen liggen voor u klaar in de hal. In de ochtend gewekt worden door de heerlijke geuren van vers gebakken broodjes, koffie en thee. Gauw onder de douche om dan samen met de andere gasten te genieten van een super ontbijtje en na nog even gezellig met elkaar gebabbeld te hebben, gaat een ieder zijns weegs. Fietsend of wandelend. Misschien toch nog even een stukje langs het water lopen. Nog even achterom kijken en mijmerend: Hier komen we zeker nog eens terug! Goede reis en graag tot ziens, B&B Het Zeumerhuus te Voorthuizen is geschikt voor maximaal 10 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 35,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Voor een overnachting inclusief ontbijt betaald u bij ons van begin november tot eind maart p.p. Euro 35,00. Van begin april tot eind oktober betaald u p.p. Euro 45,00. Voor een persoon is de toeslag euro 10,00 p.p.p.n. Bij twee of meer overnachtingen ontvangt u een korting van 10% op de totaalprijs. Mogelijkheid tot het reserveren van warme maaltijd of barbecue, ontbijt en luch-pakket.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Voorthuizen kann 10 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 35,00 übernachten.

 english This accommodation in Voorthuizen can accommodate up to 10 guests, rate for a stay starts at € 35,00 (about $39.34 US Dollar or £29.74 British Pound Sterling based on today's 07.12.2021 exchange rate).

 español B&B Het Zeumerhuus en Voorthuizen es apto para un maximo de 10 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 35,00.

laatste wijziging 19-02-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van februari 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B Het Zeumerhuus
3781JB Voorthuizen
Garderbroekerweg 50
+31342472640
+31620421106 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Voorthuizen

B&B Het Zeumerhuus - Voorthuizen Gelderland gemeente Barneveld

Alle accommodaties in Voorthuizen

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B Het Zeumerhuus juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!