« Vollenhove - bed and breakfast bij Groepsaccommodatie Akkertien op de Voorst, overnachten voor EUR 37,50.

Groepsaccommodatie Akkertien op de Voorst - Vollenhove

Overnachten in Vollenhove.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

5 sterren groepsaccommodatie 't Akkertien op de Voorst aan de rand van Vollenhove, bar met tapinstallatie. Groepsaccommodatie, Bed en Breakfast en Appartementen, Groepsaccommodatie Akkertien op de Voorst te Vollenhove is geschikt voor maximaal 30 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 37,50.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Vollenhove kann 30 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 37,50 übernachten.

 english This accommodation in Vollenhove can accommodate up to 30 guests, rate for a stay starts at € 37,50 (about $44.74 US Dollar or £32.04 British Pound Sterling based on today's 03.03.2021 exchange rate).

 español Groepsaccommodatie Akkertien op de Voorst en Vollenhove es apto para un maximo de 30 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 37,50.

laatste wijziging 13-08-2009
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2009: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Groepsaccommodatie Akkertien op de Voorst
8325PP Vollenhove
Noordwal 3
+31527241378
B&B Vollenhove

Groepsaccommodatie Akkertien op de Voorst - Vollenhove Overijssel gemeente Steenwijkerland

Alle accommodaties in Vollenhove

Dit overnachtingsadres in de plaats Vollenhove ligt nabij het Zuiderzeepad. Het Zuiderzeepad is een Lange Afstand Wandelpad (LAW 8) rondom het Ijsselmeer met een lengte van ca. 400 km. Het pad volgt de oorspronkelijke kustlijn van de Zuiderzee. Bij een wandeling langs het Zuiderzeepad behoort zonder meer een bezoek aan het Zuiderzeemuseum - Zuiderzeemuseum, 1601 LA Enkhuizen, Wierdijk 12-22.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Groepsaccommodatie Akkertien op de Voorst juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!