« Vollenhove - bed and breakfast bij Goepsaccomodatie De Follenhoegh, overnachten voor EUR 30,00. geverifieerde accommodatie Recent geverifieerde vermelding.

Goepsaccomodatie De Follenhoegh - Vollenhove

Overnachten in Vollenhove.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

De Follenhoegh is een comfortabele groepsaccommodatie in het pittoreske Vollenhove. U huurt een fijn huis voor een groep tot 23 personen. Jammergenoeg kunt u niet voor één dag huren. U huurt de hele accommodatie met een vanafprijs van €1390 voor een kort weekend van vrijdag tot zondag op basis van zelfverzorging. Wanneer er deelnemers met een beperking tot uw groep behoren, is dat in de Follenhoegh geen probleem, Goepsaccomodatie De Follenhoegh te Vollenhove is geschikt voor maximaal 23 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 30,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Aanwezig voor mensen met een beperking: thuiszorgbedden, passieve tillift, aktieve tillift, douche brancard, ouchestoel enz. Kijk daarvoor op onze site. U huurt op basis zelfverzorging Een cateraar is lokaal beschikbaar die al uw culinaire wensen kan vervullen. Kort weekend vr-zo € 1390 Weekend vr-ma € 1590 Midweek ma-vr € 1480 Week ma-ma of vr-vr € 2725.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Vollenhove kann 23 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 30,00 übernachten.

 english This accommodation in Vollenhove can accommodate up to 23 guests, rate for a stay starts at € 30,00 (about $36.25 US Dollar or £25.98 British Pound Sterling based on today's 03.03.2021 exchange rate).

 español Goepsaccomodatie De Follenhoegh en Vollenhove es apto para un maximo de 23 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 30,00.

laatste wijziging 17-03-2018
Actualiteit-score voor deze vermelding van maart 2018: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Goepsaccomodatie De Follenhoegh
8325AV Vollenhove
Laan Van Toutenburgh 2
+31527241453
+31653645384 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Vollenhove

Goepsaccomodatie De Follenhoegh - Vollenhove Overijssel gemeente Steenwijkerland

Alle accommodaties in Vollenhove

Dit overnachtingsadres in de plaats Vollenhove ligt nabij het Zuiderzeepad. Het Zuiderzeepad is een Lange Afstand Wandelpad (LAW 8) rondom het Ijsselmeer met een lengte van ca. 400 km. Het pad volgt de oorspronkelijke kustlijn van de Zuiderzee. Bij een wandeling langs het Zuiderzeepad behoort zonder meer een bezoek aan het Zuiderzeemuseum - Zuiderzeemuseum, 1601 LA Enkhuizen, Wierdijk 12-22.

Door de afstand van 50 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Vollenhove ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Goepsaccomodatie De Follenhoegh juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!