« Vierlingsbeek - bed and breakfast bij Logies en Ontbijt Kusters, overnachten voor EUR 45,00.

Logies en Ontbijt Kusters - Vierlingsbeek

Overnachten in Vierlingsbeek.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

B&B Kusterscatering Vierlingsbeek - U logeert in een chalet. U beschikt over een koelkast,waterkoker en koffiezetter. Er is een sauna, douche, wasbak en toilet aanwezig. Het ontbijt wordt in het chalet en bij mooi weer op bijbehorend terras geserveerd. De B&B is geschikt voor 2 personen en we vragen hiervoor 70 euro per nacht, Logies en Ontbijt Kusters te Vierlingsbeek is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 45,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Vierlingsbeek kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 45,00 übernachten.

 english This accommodation in Vierlingsbeek can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 45,00 (about $48.12 US Dollar or £38.03 British Pound Sterling based on today's 23.06.2024 exchange rate).

 español Logies en Ontbijt Kusters en Vierlingsbeek es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 45,00.

laatste wijziging 07-07-2012
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2012: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Logies en Ontbijt Kusters
5821BL Vierlingsbeek
Soetendaal 8
+31478632213
B&B Vierlingsbeek

Logies en Ontbijt Kusters - Vierlingsbeek Noord Brabant gemeente Boxmeer

Alle accommodaties in Vierlingsbeek

Bezienswaardigheden in de omgeving: De restanten van de Vierlingsbeekse Watermolen.

Door de afstand van 700 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Vierlingsbeek ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Logies en Ontbijt Kusters juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!