« Vierlingsbeek - bed and breakfast bij Herberg Thijssen, overnachten voor EUR 55,00.

Herberg Thijssen - Vierlingsbeek

Overnachten in Vierlingsbeek.

Binnen de laatste 24 uur toonden 4 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Welkom in de huiskamer van Vierlingsbeek en omgeving, gelegen in het centrum van Vierlingsbeek direct aan het Pieterpad. Onze herberg beschikt over 2 tweepersoonskamers met een gezamenlijke badkamer, en honden zijn bij ons ook welkom. Onze herberg is het gehele jaar geopend check-in vanaf 15.00 uur check-out 11.00 uur, Herberg Thijssen te Vierlingsbeek is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 55,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Herberg Thijssen richt zich speciaal op Pieterpad wandelaars. Zo is er een haal en brengservice, honden zijn welkom en lunchpakket service. Prijs voor een 2 persoonskamer incl. ontbijt is € 55,00 per nacht. voor 2 en meerdere nachten is de prijs € 50,00 per nacht.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Vierlingsbeek kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 55,00 übernachten.

 english This accommodation in Vierlingsbeek can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 55,00 (about $59.07 US Dollar or £46.28 British Pound Sterling based on today's 13.06.2024 exchange rate).

 español Herberg Thijssen en Vierlingsbeek es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 55,00.

laatste wijziging 01-05-2017
Actualiteit-score voor deze vermelding van mei 2017: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Herberg Thijssen
5821BB Vierlingsbeek
Spoorstraat 5
+31623469071 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Vierlingsbeek

Herberg Thijssen - Vierlingsbeek Noord Brabant gemeente Boxmeer

Alle accommodaties in Vierlingsbeek

Bezienswaardigheden in de omgeving: De restanten van de Vierlingsbeekse Watermolen.

Door de afstand van 0 meter van het Pieterpad is deze accommodatie in Vierlingsbeek ook geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Herberg Thijssen juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!