« Vierhouten - bed and breakfast bij Hotel Restaurant de Vossenberg, overnachten voor EUR 39,95.

Hotel Restaurant de Vossenberg - Vierhouten

Overnachten in Vierhouten.

Binnen de laatste 24 uur toonde 1 bezoeker belangstelling voor deze accommodatie.

Sinds 1931 bent u van harte welkom in het gastvrije familiehotel op een van de mooiste plekjes van de Veluwe. De Vossenberg is gelegen in het pittoreske dorpje Vierhouten dat gezegend is met de Vier Houten, zoals de vier bossen rondom Vierhouten genoemd worden. De schoonheid van de natuurlijke omgeving is dankzij de vierjaargetijden adembenemend, rustgevend en inspirerend te noemen, Hotel Restaurant de Vossenberg te Vierhouten is geschikt voor maximaal 66 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 39,95.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Lekker weg arrangement â euro 120,00 p.p. (4 nachten logies ontbijt met ontvangst met koffie of thee en Veluwse zwienenkeutels).

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Vierhouten kann 66 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 39,95 übernachten.

 english This accommodation in Vierhouten can accommodate up to 66 guests, rate for a stay starts at € 39,95 (about $41.70 US Dollar or £32.96 British Pound Sterling based on today's 23.06.2024 exchange rate).

 español Hotel Restaurant de Vossenberg en Vierhouten es apto para un maximo de 66 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 39,95.

laatste wijziging 06-06-2011
Actualiteit-score voor deze vermelding van juni 2011: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

Hotel Restaurant de Vossenberg
8076RA Vierhouten
Elspeterbosweg 1
+31577411275
B&B Vierhouten

Hotel Restaurant de Vossenberg - Vierhouten Gelderland gemeente Nunspeet

Alle accommodaties in Vierhouten

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van Hotel Restaurant de Vossenberg juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!