« Vianen - bed and breakfast bij En Passant B&B, overnachten voor EUR 40,00.

En Passant B&B - Vianen

Overnachten in Vianen.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

In onze havenwoning bij de passantenhaven hebben wij een gastenkamer met eigen douche, toilet en wastafel; eigen uitgang, terras, zitje, TV, internetaansluiting, Senseo, waterkoker, magnetron en koelkast. Centrum met restaurants en winkels op loopafstand; bushalte naar oa Utrecht op 200mtr, sneldienst ieder half uur. Ons gastenverblijf bevind zich op de begane grond en via een eigen in/ uitgang kunt u de straat tussen het huis en de passantenhaven bereiken. Vianen bevind zich bij het kruispunt van de A1 en de A27, en omdat de dagelijkse files zich daar al opgelost hebben zijn Nieuwegein en Utrecht goed te bereiken en de uitvalswegen naar alle windrichtingen vlakbij. Dichterbij: het rivierenlandschap en het gebied van de Vijfheerenlanden bieden een oase van rust zo vlak onder de rook van het drukke, bedrijvige midden en westen van het land, En Passant B&B te Vianen is geschikt voor maximaal 2 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 40,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

1x logies met ontbijt voor: 1 persoon 40 Euro 2 personen 60 Euro.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Vianen kann 2 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 40,00 übernachten.

 english This accommodation in Vianen can accommodate up to 2 guests, rate for a stay starts at € 40,00 (about $47.39 US Dollar or £36.31 British Pound Sterling based on today's 26.10.2020 exchange rate).

 español En Passant B&B en Vianen es apto para un maximo de 2 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 40,00.

laatste wijziging 01-08-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van augustus 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

En Passant B&B
4132HC Vianen
Merenborch 58
+31347374120
+31649790878 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Vianen

En Passant B&B - Vianen Utrecht gemeente Vianen

Alle accommodaties in Vianen

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van En Passant B&B juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!