« Veldhoven - bed and breakfast bij B&B De Molshoop, overnachten voor EUR 55,00.

B&B De Molshoop - Veldhoven

Overnachten in Veldhoven.

Binnen de laatste 24 uur toonden 2 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Welkom in Bed en Breakfast De Molshoop waar de Brabantse gastvrijheid zeer zeker aanwezig is. Welkom in de Brabantse Kempen, waar u kunt genieten van een portie gezelligheid, natuurschoon en gastvrijheid. De Kempen is een prachtig stukske Nederland waar het meer dan goed toeven is. Welkom in Veldhoven, dat ligt aan de rand van de Brabantse Kempen. Een bijzondere plaats met typische Kempische kenmerken. Wij hopen dan ook dat uw verblijf in de Molshoop een onvergetelijke ervaring voor u wordt!, B&B De Molshoop te Veldhoven is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 55,00.

Profiteer van deze aanbiedingen en kortingen en geniet van de voordelen:

Tarievensfeerbeeld-tuin De prijs voor 2 personen in de Molshoop bedraagt €70,– per nacht incl. toeristenbelasting, maar excl. ontbijt. Indien u maar één nacht in de Molshoop doorbrengt, zijn wij genoodzaakt om € 10,– extra in rekening te brengen. Voor één persoon geldt een tarief van € 55,– incl. toeristenbelasting, maar excl. ontbijt. Ook hier geldt bij een verblijf van één nacht een toeslag, nl. € 5,– . Op verzoek zetten wij een ontbijt voor u klaar in de koelkast en de kosten daarvoor bedragen € 7,50 p.p. Wilt u een langere periode van de Molshoop gebruik maken? Neem dan contact met ons op.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Veldhoven kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 55,00 übernachten.

 english This accommodation in Veldhoven can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 55,00 (about $58.11 US Dollar or £46.53 British Pound Sterling based on today's 21.05.2022 exchange rate).

 español B&B De Molshoop en Veldhoven es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 55,00.

laatste wijziging 06-07-2015
Actualiteit-score voor deze vermelding van juli 2015: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

B&B De Molshoop
5504KD Veldhoven
Locht 22a
+31402535964
+31653630508 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Veldhoven

B&B De Molshoop - Veldhoven Noord Brabant gemeente Veldhoven

Alle accommodaties in Veldhoven

Bezienswaardigheden: De Bergkorenmolen van Zeelst uit 1858 en de molen De Adriaan uit 1906.

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van B&B De Molshoop juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!