« Velden - bed and breakfast bij De Fruitschuur, overnachten voor EUR 40,00.

De Fruitschuur - Velden

Overnachten in Velden.

Binnen de laatste 24 uur toonden 3 bezoekers belangstelling voor deze accommodatie.

Vlak bij Venlo en Arcen op landgoed Aen Heck ligt B&B De Fruitschuur, een bijzonder adres waar je – ja inderdaad – de tijd doorbrengt in een oude fruitschuur. De schuur is omgebouwd tot knusse plek midden in het groen. In de namiddag gaat het vuur in de korf aan en kunt u lekker wegdromen onder een oude perenboom met een goed glas wijn in de hand en genieten van de prachtige herfsttinten. Ontdekken, ontwikkelen en genieten, staan bij ons centraal. Of het nu is tijdens een workshop, een vergadering, een teambuilding van STEIJNBERS of gewoon tijdens een verblijf in onze B&B; wij zorgen voor een beleving pasend bij de Limburgse gastvrijheid. Ingesloten tussen de natuurgebieden Zwart Water en Ravenvennen komt u in Schandelo gegarandeerd helemaal tot rust, De Fruitschuur te Velden is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur vanaf € 40,00.

 deutsch günstig übernachten Diese Unterkunft in Velden kann 4 Personen beherbergen, in diesen Gästezimmern könnte man ab € 40,00 übernachten.

 english This accommodation in Velden can accommodate up to 4 guests, rate for a stay starts at € 40,00 (about $43.06 US Dollar or £34.29 British Pound Sterling based on today's 07.12.2023 exchange rate).

 español De Fruitschuur en Velden es apto para un maximo de 4 personas, este alojamiento se alquila a partir de € 40,00.

laatste wijziging 14-11-2013
Actualiteit-score voor deze vermelding van november 2013: 1.0
1.0
Actualiseer deze vermelding voor de maximale score! Gasten vinden actualiteit en volledigheid belangrijk.

De Fruitschuur
5941NG Velden
Schandelo 79
+31777703310
+31618667979 (Mobiel / Whatsapp)
B&B Velden

De Fruitschuur - Velden Limburg gemeente Arcen en Velden

Alle accommodaties in Velden

Door de afstand van 2 Km van het Pieterpad is deze accommodatie in Velden eventueel geschikt als tussenstop en overnachtingsadres voor de Pieterpadwandelaar. Voor meer overnachtingsadressen langs het Pieterpad raadpleeg de uitgebreide pieterpad pagina

Wat zeggen onze gasten. Vermeld hieronder de leukste reacties van je gasten!


Was alles naar wens? Ook gasten mogen een reactie plaatsen, zijn vermelde aanbiedingen en kortingen acuraat? ... zijn alle vermelde gegevens van De Fruitschuur juist? Berichten worden altijd kenbaar gemaakt aan de uitbater voor eventuele reacties, recensies in de vorm van eenrichtingsverkeer zoals bij andere portalen bestaan hier niet. Houd het netjes en vermeld altijd je naam!